5.8.13

Satunnaisia vinkkejä ja huomioita

Heipsistä! Kesä sen kuin porskuttaa eteenpäin ja pian alkavat koulut. Meidänkin esikoinen suuntaa tiensä ensimmäiselle luokalle. Jännittää. Paljon. Myös tytärtä.

Kesän aikana on tullut tehtyä muutamia havaintoja, joita nyt ajattelin jakaa teidän kanssanne :)

-Kolmionmuotoinen uimarengas on helpompi uimaan opettelevalle kuin ympyrä. Jää käsille tilaa, eikä hulahda läpi.

-Kapeat hapankorput ovat helpompia syödä kuin leveät. Isot lohkeilee hajalle syödessä.

-Valkosipulihapankorput on sikahyviä! Ja niiden päälle sopii myös maapähkinävoi ;)

-Omatekemät kasvatuslaatikot ovat ihanat postimerkin kokoisella pihalla. Meillä ne ovat sijoitettuna naapurintontille viettävälle reunalle, joten sekin osa saatiin käyttöön. Kasvamassa on salaattia, paljon salaattia ja yrttejä. Suurin osa yrteistä on ns. instant-yrttejä eli kaupan purkkiyrttejä purkkeineen istutettuna laatikkoon. Hyvin kasvaa.Ihanat naapurit ovat kastelleet (ja hyötykäyttäneet) kasvejamme reissujen aikana, joten ne kukoistavat ja rehoittavat :)

-Banaani on hyvä kananmunan korvike lettutaikinassa ja kakuissa.

-Minulla on paljon enemmän kaavoja, kuin koskaan ehdin käyttää. Etenkin kestovaippakaavoja. Joten jos joku tätä lukeva haluaisi salkullisen kestovaippakaavoja, niin tervetuloa noutamaan :)

Kaavoista puheen ollen. Lapset toivoivat, että tekisin heille vaatteita. He valitsivat Ottobren lehdistä vaatteet ja yhdessä valitsimme kankaat. Silti he eivät meinanneet käsittää, että vaatteista tulee eri väriset kuin kuvassa. Toivottavasti valmiit vaatteet kuitenkin kelpaavat.
Palaan niihin, kunhan saan ne valmiiksi. Olohuone on tällä hetkellä täynnä kaavoja ja kankaita.

Iloista viikkoa sinulle!

5 kommenttia:

 1. Sellainen havainto meiltä päin, että ruissipsit ovat vielä parempia kuin hapankorput. Mallista johtuen niiden päälle saa myös enemmän oivariiniä kuin hapankorpun, mikä takaa elintärkeiden rasvojen saannin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista, täytyy kokeilla. Tosin itse tykkään sellaisesta kalvonohuesta margariinikerroksesta :) Lapsesta jäänyt tapa. Silloin käytin koulussa yhden voinapin kuudelle näkkärille :D Nykyään menee sentään normaalimmin.

   Poista
 2. Rasvaa pitää olla paljon. Oivariinia...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!