13.2.13

Tardis-kansio

 Jotkut ehkä tietävät minut Doctor Who:n seuraajaksi. Kun löysin Tigeristä mustan ja mustasivuisen kierrekirjasen oli siitä pakko tehdä Tardis-kansio. Sisältö tulee olemaan jotain ihan muuta tosin.

Kannen kuviot tein pahvista leikaten ja päällystin alumiinipaperilla. Olisi kannattanut käyttää suihkeliimaa tai kaksipuolista teippikalvoa, jotta pinnasta olisi tullut tasaisempi, mutta epätasaisuus on toisaalta aika kiva tacky gluella.


Siveltimen päällä muotoilin kohokuviot esiin. Alkoholimusteita sekoittamalla sain värit aikaan ja sitten pääsin sotkemis osuuteen. Olin ajatellut lakata pinnan jollain, mutta liimoja tutkiessani hajosi koululiimaputkilo käsiini ja housuille, joten kaavin sen kannen päälle ja levitin. Nyt pinta on siis pinnoitettu Scotchin koululiimalla ja pinta on sellainen, etten tiedä uskaltaako jättää puristukseen, ettei tartu mikään siihen kiinni.

En ole aiemmin nähnyt, että muoviputkilo hajoaisi ja lohkeaisi täysin, jotta on sekin nyt sitten nähty. Tulipahan käytettyä koko putkilo :D Vinkkejä liiman irroittamiseen housuista otetaan vastaan.


 Olettehan huomanneet Lehtipollon uuden kodin, kannattaa käydä osallistumassa muuttoarvontaankin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!