17.12.12

Wau-ikä ja kuvausvinkki

Pieni neitosemme on kolmivuotias ja ihanan ihmeissään kaikesta. Olkoon se sitten kaupan lamppu tai kengännauha. Näkee, kuinka hän oikeasti tajuaa, että miten maailma toimii. Lamppu syttyy ja silmät loistaa. Siinä saa sitten vanhemmat yrittää olla diplomaattisia, kun isosisko on palauttamassa toista heti maanpinnalle taidoistaan...


Tämä sivu syntyi puolessa tunnissa, mikä on minulla aika nopeaa. Osasyy saattoi piillä siinä, että videoin itseäni. Virittelin hyllyyn viivottimia ja jätskitikkuja ja sain puhelimen pysymään pöydän yläpuolella. 
Sitä oppii ihmeen paljon itsestään uutta tällä keinoin. Työskentelytavoista, maneereista, käsien ulkonäöstä. Ihan oikeasti. Olen aina kuvitellut, että minulla on karskit kädet. Vaikka videolla ne näytti lähinnä pitkiltä.

Sitten siihen kuvausvinkkiin. Kun kiire ja mukavuudenhalu on tarpeeksi suuri, niin hätä keinot keksii. Ohuet muovipussit työpöydän päivänvalolamppujen päälle ja kuvausvalot ovat valmiit. Ei tarvinnut järjestää studiopoksia tai vaaleita verhoja. Pussi pehmentää valoa ihan tarpeeksi kivasti tätä tarkoitusta varten :) Ja tämä ei ole mikään mainos, ei nyt vaan sattunut olemaan ihan valkoista pussia.


Olettehan huomanneet Polkkaponin uuden verkkokaupan? Kannattaa käydä kurkistamassa. Sinne on tulossa tällä viikolla paljon uutta.


4 kommenttia:

 1. Sivusta tulee ihan wau-fiilis itsellekin! Räväkkä tausta toimii hyvin, oikein ihana sivu:)

  VastaaPoista
 2. Ihana oivallus tuo WAU-ikä, täytyypä orientoitua siihen itsekin.
  Hyvää Joulua Kiala!!!

  VastaaPoista
 3. Miten hauska leiska - taustan auringonsäteet sopivat täydellisesti tähän ihmeiden ihmettelyjen teemaan :) Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Saadaankos me nähdä joskus sellainen video? :) Ihanan energinen sivu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!