23.10.12

Haloo!

Once Upon A Sketch -haasteessa oli kiva luonnos, jota lähdin toteuttamaan vähän vapaammin, mutta luonnos on lienee vielä tunnistettavissa. Juuri tajusin, etten ole käyttänyt tässä sivussa lainkaan kuviopaperia. Taustapaperina on valkea paperi, jota kohokuvioin Sizzixin kohokuviointitaskuilla. (Hyppimällä niiden päällä :D ) Mustetta ja maskeja ja siinäpä se.


Kuvan takana on nenäliina, johon ruiskin musteita ja vetäisin sitten sen kohokuviointitaskussa mankelin läpi. Puiset perhoset saivat mustesuihke käsittelyt ja vähän kimallesuihketta myös. Oranssi paperi on leikattu paperista, johon painoin maskin, jonka päällä oli mustetta. Tämä on siis negatiivikuva maskista. Helmet ovat liukuvärjätystä Fimo-massasta kääritty ja nappi on tietty Polkkaponin :) 
Teksti on sivun toisella puolella ja sanoo: Eipä ole syytä kertoa lapselle, ettei se ole puhelin. Leikki ja mielikuvituksen ruokkiminen on tärkeämpää. Virheet on sallittu.


Once Upon A ...Sketch October Challenge had such a nice sketch that I had to participate. I gave it a little more liberal interpretation, but I think it's still there. I just realized that I didn't use patterned paper at all. The background is a white paper that I embossed with Sizzix embossing folders. (I jumped on them :D ) A little ink, mask and mists and the back ground was finished.
Behind the picture is an embossed a kleenex tissue that I had sprayed with mists. Wooden butterflies are also misted. The orange geometrical paper is imprinted with a misted mask. A negative mask :)


The beads I made with Fimo clay. And the button is from Polkkaponi :)
Journaling is on the background and says: It's no use to tell a child that it's no phone. To play is more important, to feed her imagination. Mistakes are allowed.
Title says: Hello! iPhone touch as a phone.


And here is a tip for the Finns:
Vinkkinä, Espoon kierrätyskeskuksessa on tällaisia keloja 5kpl/50senttiä. Kelasin näihin nauhoja säilytykseen. Korttiteline oli 0,40€ ja niitä jäi sinne vielä iso pino.10 kommenttia:

 1. Ihanat värit sivussa! Ja mahtava kohokuviointitekniikka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on vähän rajummat tekniikat :D Pitäisiköhän järjestää sellainen skräppäyksen erikoisemmat tekniikat -ilta :D

   Tämä oli se yhdestoista tulostettu vedos tästä kuvasta.

   Poista
 2. Wau, mikä tausta! kokonaisuus on oikein raikas ja kiva!

  VastaaPoista
 3. Nice masking and misting! Thanks for playing with us at OUAS.

  VastaaPoista
 4. Ha ha love how the twine travels from the photo and the trails buttons after the butterfly! who would have thought of jumping on an embossing folder, it obviously works! Thanks ever so much for sharing your page with us at OUAS!

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit, kuviot ja tekniikat :) Täältä pukkais tunnustusta...

  VastaaPoista
 6. Mun täytyy kokeilla tuota sinun kohokuviointitekniikkaa. Toimisikohan myös kasa tietosanakirjoja :) Kaunis sivu

  VastaaPoista
 7. :D En voi olla kuvittelematta teikäläistä hyppimässä kohokuviointitaskujen päällä... Mutta kikka näyttää toimineen mainiosti. Ja varmaan oli moninkertaisesti tehokkaampi kuin mun kaulinnat yli vuosi takaisin.

  VastaaPoista
 8. love how you worked with your background! thank you so much for playing with us at OUAS!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!