1.8.12

Näin hurjat onnittelut


Lasten serkulla oli synttärit ja sankari (13v poika) sai tällaisen kortin. Hän oli hieman hämillään kun avasi pakettia ja paperin alta paljastui Autot Salama McQueen rengasramppi. Pienemmät serkut vieressä olivat aivan riemuissaan, mutta sankari päätti kohteliaasti avata laatikon vasta myöhemmin. Kerroimme, että se on jekku ja oikeasti sisältä löytyi ihan ikäiselle sopiva lahja. Helpotus oli huomattava, mutta pikkupojat olivat kovin harmissaan.

Korttin paperin pala on kohokuvioitu ja pintaa käsitelty sellaisella Opaque musteella, joka kimmeltää tietystä kulmasta katsottaessa. Otuksen takana on kalvon pala, joka on mustattu alkoholimusteella. Kuva väritetty Inktensen puuvesivärikynillä.

Asiasta viidenteen. Lasten ensimmäinen hoitopäivä on takana ja tästä se sitten lähtee rytinä käyntiin. Tämä viikko harjoitellaan ja ensi viikolla tiedämme jo hieman enemmän mitä on tulossa.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavan humoristinen ja silti niin tyylikäs kortti.

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti! Meillä pakataan useinkin vääriin laatikoihin, mutta tuo taisi osua ja upota =)
    Tsemppiä arjen aloituseen. Piti ehdotella uudestaan sitä skypeä kun yhteys on vaihtunut ja vkl on tarkoitus yrittää tuhertaa mutten oikein osaa ehdottaa missä välissä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!