11.8.12

Haaste[el]lista leiskoja ja fimoa

Okei, heti alkuun mun on myönnettävä olevani joskus hieman kade, kun toisilta pukkaa hienoa leiskaa toisen jälkeen ja itsellä tökkii ja tökki. Olisi niin kiva saada joskus aikaan sivu, joka miellyttäisi omaa silmää. No, onpa tullut tallennettua pari tarinaa, vaikka ulkoasu ei niin loistava olisikaan.
Nämä sivut siis tein jo viime viikonloppuna, mutta ovat istuneet kamerassa, yllämainitusta syystä. 

Ensimmäinen haaste Haastiksessa ei oikein ollut minulle mahdollinen. Miten muka on mahdollista käyttää vain kahta väriä sivussa? ;) Tätä sivua aloitin kokoamaan väreiltään rajoitetuksi, mutta totesin, että ei tästä tule mitään ja siirryin haasteeseen kaksi, kolmio. Tässä sivussa se nyt on tuossa kirjekuoren palassa ja gessotussa taustassa. Tarinointilappu oli kiva kunnes kirjoitin sen (miten sattuu), mutta en sitten enää lähtenyt vaihtamaankaan. Ja sivun aihe eli leijonalelu tuossa lattialla olisi voinut olla tietysti jotenkin korostettu.


Sitten pääsemme ruotimaan seuraavaa sivua, jonka aiheena oli tehosteaineet. (Kuuluuko tästä sävystä kenties jotenkin läpi, että olen röhässä ja olo on kurja? ;) 

Taustapaperi on aika hirvitys ja siksi se saikin päälleen keltaista akryylimaalia kunnolla. Maski on tehty liimaa levittämällä silikonileivinpaperille, mutta se ei ollut oikein hyvä ratkaisu, koska maalatessa puuliima kostuu. Joten maski päätyi käytön jälkeen roskiin. Asettelusta tuli aika hauska, kun löysin tuollaisen vinon suikaleen. Käsin kirjoittaminen on minulle se missä asiat menee huonosti, kuten tässäkin leiskassa. Mutta ehkä tuosta selvää saa. Ajattelin, että yläosaan tarvitsisi jotain, ja kuvittelin sen olevan alkoholimustetta. Eipä ollut, mutta eihän sitä poiskaan saa.

Koristeeksi tein sammakkonapin kun sammakkoasennosta liinailussa on kyse. Ei ehkä avaudu ihan kaikille. Löysin Sinellin alekulmasta silikonimuotin, jolla olen tehnyt erilaisia pieniä Fimo-massakuvioita. Tässä sivussa on niitä pari.

Otsikoksi olisi pitänyt tulla liina ja takki, mutta eihän tämän kokoisilla kirjaimilla niin paljon mahdu, joten tuli tynkä.

Aikalainen sekamelskahan tämä on, mutta tykkään enemmän kuin tuosta ylemmästä.


Ja jotta koko postaus ei oli valittamista, niin JEE keksin miten voi tehdä nukkekoteihin teksaspullia tai hyytelöitä. Ehkä kaalinkin saisi näin aikaan. Eli siis miehen vinkistä näin pätkän Marthaa. Siinä joku täti opasti liukuvärjäämään muovailumassaa ja käytti vielä pastakonetta. Jee! Vihdoin käyttöä sillekin laitteelle. (Kananmuna kun ei meillä käy) Piti sitten kokeilla kaikenlaista mitä sillä saisi aikaan. Tein pari hassua helmeä ja lopuista liukuvärjätyistä tuli tuollainen viinirypäleterttujääkaappimagneetti. Kannelmäen Prismassa oli noita Fimo softeja puoleenhintaan sellainen usean pikkuvärin pakkaus. Äkkiähän ne kuluu, mutta toisaalta hauska saada kokeilla montaa väriä.

Jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin en itse tarvitse noita hassuja hyytelön tai pullan näköisiä kiemuroita. Eli jos kiinnostaa ja keksit niille käyttöä, niin pistä vaikka kommenttia. Postikuluja vastaan voin niistä luopua tai vaikka tuoda Intohimona Askarteluun. Alustan läpi näkyy senttimitat, jos haluaa kokoa tietää :)


3 kommenttia:

 1. Oi, tuo ylemmän sivun taustapaperi on aivan ihana! Muistatko valmistajaa? Ja alemman leiskan värit ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuo tähtipaperi ön October afternoon sasparilla pony express. Tässä näkyy toinen puoli http://www.franticstamper.com/October-Afternoon-12-paper--Sasparilla--Pony-Express_p_69559.html

   Poista
 2. Ihanan pirteä tuo keltainen sivu ja mainiot massailut! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!