12.7.12

KupliaTämän sivun pakin olin tehnyt myös valmiiksi Böndeskräppiä varten, mutta teinkin sen sitten vasta kotona hyvän inspiksen siivittämänä :) Luonnos on joku aika sitten olleesta Scrap365 haasteesta. Kuvat olin tulostanut jo aikaa sitten, mutta siihen se oli sitten jäänyt. Taustapaperi on hieman kylmän sävyinen oikeasti, joten se ja kuvio tuotti haastetta. Halusin kuitenkin käyttää juuri tätä paperia, koska se sopi niin hyvin voikukkanurmeen. Sateenkaaresta tuli vähän vino, mutta huomasin sen vasta kun olin kiinnittänyt napit, joten korjaus ei enää olisi onnistunut ilman suurempia vahinkoja.

Paperit ovat MyMindsEye, Sassafras, Basic Gray, ja joku josta en muista mikä. Napit ovat noita Polkkaponin nappeja ja kirjaimet American Craftsin Thickersejä, jotka värjäsin alkoholimusteella ja lisäsin kimalletta.

Kuplat sain aikaan kalvosta. Värjäsin ne alkoholimusteilla ja lisäsin päälle geelikynää ja glossya. Glossy vähän levisi liikaa kulmista. Mutta ihan kivoja kuplia kuitenkin. Sivusta tuli hieman yläpainotteinen, mutta oikeasti ei se noin vino ole. Mittasin suikaleet tarkasti vaakaan, joten valokuva vain vääristää.
Nimim. laiska shoppaamaan kuvia.

3 kommenttia:

 1. Kaunis kesäinen sivu! Kuplat ovat tosi hienoja!

  VastaaPoista
 2. Hienot kuplat ja komea Thickers-tuunaus!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kuplat! Varsin kesäinsen värinen sivu.

  olen muuttanut, tervetuloa uuteen kotiin =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!