18.5.12

Synttärikortti


Isompi neitimme täytti kuusi. Uskomatonta mutta totta. Tällaisen kortin hänelle sain tehtyä viimeisenä iltana sitten koska neideillä on ollut nukkumaanmeno vähän liian hidasta. Siksi kuvakin pimeässä otettu ja glossyt vielä kuivamattomat. Kuvassa neitillä on ihana korvasta korvaan hymy päällä, siitä lisää toisessa postauksessa myöhemmin.

Eilen juhlimme neidin kavereiden ja muutamien sukulaisten ja ystävien kanssa Huimalassa. Oli todella hauskaa ja varsin onnistuneet synttärit. Voin lämpimästi suositella. Vaikka meille vanhemmille se oli laiskan ratkaisu, niin neiti odotti ja laski öitä innoissaan. Eikä unohtanut kertoa yhdellekään vastaantulijalle, että hänen synttärit ovat Huimalassa. Hoidossakin lapset kyselivät kovasti, harmi oli vain, ettei kaikkia voinut kutsua. Eilen sitten  kolmen tunnin liikkumisen jälkeen lapset olivat kuin uitettuja hymyileviä palleroita :)

P*skarteluhaasteen korttiohjeena oli kukka, ympyrä ja piparireuna. Minun kortista ne löytyvät oikean yläkulman koristeesta. Onnistuin päällystämään napin paperilla. Nappi on ympyrä, siinä on kukka ja alla oleva on huopa on piparireunainen. Taustan kuviot ovat ihan selvästi pilkkuja, eikö? ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea 6-vuotiaalle!
  Meillä oli yhdet synttärit Hoplopissa ja kyllä se vaan on niin helppoa. Etenkin jos vieraina on helposti riehumaan innostuvia lapsia (kuten meillä niissä 6v juhlissa, joissa hajosi valaisin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä oli osittain juuri yksi syy. Viimeksi oli hieman haastetta saada pysymään homma kasassa. Meillä oli kyllä tosi hauskaa, kun itsekin sai juosta tunneleissa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!