4.5.12

Lumipaketti

Skräppäyspäivän kunniaksi annan teille kaikille tekemäni pienen digimateriaalisetin. Se on jokseenkin talvinen, joskin joitain osia voi vallan hyvin käyttää milloin vain.


Kansiosta löytyy lumihiutaleita, jotka ovat aika isoja, mutta niitähän on helppo pienentää. Yksi lumipaperi ja paperista tehtyjä reuna kuvioita (mikä overlay on suomeksi?). Niitä voi kasata päällekkäin vaikka kaikki, sen mukaan millaisen vaikutelman haluaa saada aikaan. Lehtipollon vinkkaamalla tutoriaalilla tehty lumipaperi. Ja kiitos tuhannesti Lehtipollo arviointiavusta!

Lisäksi setistä löytyy siveltimiä, joilla saa tuiketta ja kimalletta sivuun. Yksinkertainen templaattikin löytyy, olen sen avulla tehnyt yhden sivun jo aiemmin.

Paras on mielestäni Emmon innoittama ressattu reuna, jolla saa siis paperiin lisättyä ressatun (karhennetun) näköisen reunan. Yksittäisenä psd tiedostona tuo kolmikerroksinen (valkoinen reuna, maski, varjo) on aika iso, joten laitoin sen tuohon koko setin kansioon kerrokset erillään. Sen voi siitä koota tai, jos haluaa, niin tästä linkistä sen saa psd tiedostona, jolloin kerrokset ovat valmiiksi oikeilla kohdilla.

Ei kuin skräppäämään vaan! Iloista skräppäyspäivää sinulle :)

8 kommenttia:

 1. Laitoin vinkin Liittimen nasssuun :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, latasin tämän:)

  VastaaPoista
 3. Pistin setin lataukseen, kiitokset! :)
  Mulla on sulle mun blogissa tunnustus!

  VastaaPoista
 4. Wau! Aivan mahtavaa! Tuhannet kiitokset!

  VastaaPoista
 5. Olen iloinen jos tästä on hyötyä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!