19.4.12

Tärkeitä tiedotuksia


Pahoittelen tahatonta blogihiljaisuutta, kuumemittari on laulanut punaista jo kolmatta päivää.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, vielä on huominen aikaa osallistua.

Olen ryhtynyt osuuskuntayrittäjäksi tällä viikolla ja avaan nappikaupan omaan blogiinsa ylihuomenna lauantaina. Ja siellä ilmoitetaan myös arvonnan voittajat. Täältä tulee sinne linkki lauantaina.

Arvontaan on tullut pieni lisäys. Voittaja voi valita yllä olevan ja aiemman nappipläjäyksen väliltä kumman haluaa. Ensimmäisen erän napin hatut eivät näet kestä pesua lainkaan. Nämä yllä olevat kestävät nopean käsinpesun, koska alaosat ovat historiallisia maalattuja osia. Hatut näissä ovat uusia ja ruostumattomasta teräksestä. Pahoittelen kovasti tapahtunutta. Tämä tuli esille testauksissa vasta hiljan ja uusia kantoja saan ensi viikolla (olettaen että olen parantunut), jotka kestävät sitten ihan normaalit vesipesut mukisematta.

Palkintonimikointinapit teen noista uusista osista sitten, joten niillä on samat pesuominaisuudet kuin kankaallakin. Tosin kannattaahan 40-50-vuotiasta kangasta kohdella ikänsä vaatimalla arvolla, jos retroa valitsee. Kauppaan tulee myös tyylikkäitä uusia kankaita nappivalikoimaan. Kunhan saan uudet osat niin pääsen paukuttamaan prässiä :)

Tässä pikkuhiljaa olen yrittänyt saada aivoni toimimaan sen verran, että edes raamit olisi kaupalla pystyssä, mutta antakaa anteeksi, jos jossain kohtaa vielä uupuu. Vinkkejä otan oikein mieluusti vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!