23.11.11

Joulukortti megapostaus

Meillä alkaa olemaan joulukortit tehtynä. Tänä vuonna kortit ovat varsin sekalaista seurakuntaa ja aika pitkälti keskelle asettelulla mennään. Lapset ovat hieman auttaneet, joko päättämään mitä laitetaan tai isompi liimannut osat paikalleen ja kirjoittanut tekstit. Viimeinen on sitten hieman erilainen joulukortti, mutta minusta aika vänkä :)Kahta enkelinsiipeä ei ollut, joten leikkasin toisen kohdalle aukon.Yläpuolen korttiin olen käyttänyt tapojeni vastaisesti mustaa koristetta, mutta onneksi on kimalletta :) 
Alla olevan kortin kuva on väritetty öljyväriliiduilla.


Kaksi seuraavaa korttia on mahdollista ripustaa vaikka ikkunaan. Keskikohta on läpinäkuultavaa (vellumia?). Tähän viimeiseen korttiin leimasin ja teippasin taustan. Alempana kortin sisäpuoli ;)Täten riemuitsen tavoitteeni saavuttamisesta. Olen julkaissut blogissani enemmän kuin 52 korttia tänä vuonna. Sen asetin leikkimieliseksi tavoitteekseni vuoden alussa. Nyt julkaistuna on ainakin 60 korttia. Toki niitä on tullut tehtyä enemmän, mutta kaikki eivät ole ehtineet blogiin asti.

Joulukirja on vasta puolessa välissä, joten ei ne hommat vielä lopu läheskään tähän :) Mitenkä teidän joulukortit ja touhut edistyy?


6 kommenttia:

 1. Kivoja joulukortteja! Aivan upeita nuo punaiset ruusut, mun suosikki on tuo toinen kortti.

  Itselläni on jouluvalmistelut alkutekijöissään. Joskus ikuisuus sitten tein pari joulukortin prototyyppiä, että suunniteltu on. Jos arki menee tätä rataa, niin kiire tulee. Jäi meinaa tuo synttärijuhlintakin puoliväliin sairastumisen takia.

  VastaaPoista
 2. mun suosikki on vihreä-punainen sydän ja ruusu yhdistelmä!

  mulla joulukortteja tehtynä nolla ja tavoitteena tehdä ehkä pari, koska meillä toisinaan tapana hoitaa toivottelut soittamalla. eli kortit vaan sellaisille, joiden tiedän niistä tosissaan ilahtuvan ja hartaudella säilyttävän :)

  kummilikalle on tekeillä sellainen netissä kasattava valokuvakirja, kun kaikkea ei vaan ehdi eikä pysty skräppäämään ja kivoja kuvia on niin paljon :D

  VastaaPoista
 3. Hienoja joulukortteja kaikki! Tuo viimeinen on kyllä hauska=D, ja juu ei oo meilläkään jouluhommat hanskassa, mutta kiirettä pitää kuin pukinpajassa konsanaan;) Tänään olen ommellut käsipyyhkeitä että saisi lahjapakettiin sujauttaa.

  VastaaPoista
 4. Ihania, iloisia ja kaikki kivan erilaisia kortteja! :)

  VastaaPoista
 5. Vika on ihan paras! Voisin joskus haluta tällä sun kyseisellä leimalla vähän leimailla.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille ja kiva kuulla teidän suunnitelmistanne! Niinhän se on, että joulukiireissä täytyy priorisoida. Sarjatyö ja Big shot oli kyllä meidän korttien pelastus.

  Ranu: tuo vikan kortin leimasin (tai oikeastaan niitä on kaksi, pipo myös) on Koottujen teoksien oma. Lainasin sitä Stadi scrapissä joskus. Pitäisi varmaan hankkia se itsellekin kun se on niin hauska.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!