7.10.11

Elämään sanoja - minialbumi

Tein BigPictureClasses ilmaisella kesäkurssilla tällaisen minialbumin. Kurssilla oli joka päivä joku sana aiheena, johon oli annettu valmis neliödigipohja, jossa oli viivat ja teksti. Pink Paisleen paperissa oli jo valmiiksi vaalealla pohjalla kirkkaita kuvioita ja tekstejä, joihin muste ei tartu. Jotta toisella puolella myös olisi kuvioita kohokuvioin tekstileimasimella jokaista neliötä. 

Käsittelin papereita mustetta ruiskuttaen ja sienellä levittäen. Pahvikuviot ovat Tiimarin alelaarista. Ne meinasivat loppua kesken, eikä lisää löytynyt, joten jouduin niitä vähän venyttämään ja leikkelin pahvitaustastakin kiehkuroita irti.


Sanat olivat hieman saman tyyppisiä, mutta kyllähän tästä nyt ihan kiva sisällöltään tuli, vaikka printterissä oli värit viimeisillään ja käsialani yömyöhällä hurjaa. En normaalisti kirjoita kaunoa, joten otin tämän hyvänä harjoituksena :)
Yläkuvassa pikkuhippu miettii, että voiko näillä hampailla pureskella näkkileipää.

Yllä on kaksi kuvaa. Leikimme siinä pikkuneidin kanssa piilosta eli löytämisleikkiä. Se oli yhteen vaiheeseen se kiinnostava juttu. Nyt se on käsien pesu, kun on oppinut avaamaan itse hanan.


Nyt pakkaamaan :) Iloista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Voi että, tämä on ihan todella ihana ja kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Livenä vielä hienompi ;)

  VastaaPoista
 3. livenä tämä oli kyllä vielä niin paljon hienompi!

  VastaaPoista
 4. Tästä tuli tosi kiva! Ja ihania kuvia olet vkl reissusta laittanut. Laitatko mulle sen tilinron että saan maksettua velat niin kauan kun muistan vielä niiden olemassaolon ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!