11.8.11

Taittelun tyylistä ja Uppo-Koira


Minua on taas vaihteeksi paperi kutsunut, joten yritin ehtiä mukaan edelliseen Inspishaasteeseen, joka aiheeltaan oli pitsi, (isoin kukka ei ole minun käsialaa, vaan jonkun mummeista :) ) mutta sivu ei tuntunut hyvältä ja jotain uupui. Tämän viikon haaste taas oli taittelu. Ajattelin taitella ensin jotain suurempaa, mutta päädyin tuollaiseen pienempään.


Sen verran vähäinen on tuo koriste, että tässä vielä lähikuva :) Leiskan aihe on ehkä tavallinen, mutta lapsillemme tärkeä muistutus. Mummi on osannut aiemmin kävellä ja puhua ihan normaalisti, vaikka he eivät sitä juuri muistakaan.

Neidit ovat kovin saman näköisiä olleet tuossa kahden vuoden iässä. Huomasin tämän tehdessäni sivua. Mies tuli ihmettelemään, että koska tuo kuva on otettu kun kummatkin pikkuneiti ja mummi kävelevät? Siinä on isompi neiti ;)


Jos yhdessä leiskassa ei ole tarpeeksi taittelua, niin riittääkö jos kahdessa on vähän? :)


Halusin kokeilla teipin taittelua, mutta ei mennyt ihan toiveiden mukaan.


Löysin kirpparilta Uppo-Nalle DVD:n, josta isompi innostui. Jopa niin paljon, että rakas unikaveri pääsi kellumaan uima-altaaseen ja päätyi kuivamaan. Ihan kuin Uppis.


Iloista syksyn alkua sinulle!


4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis sivu tuo ylempi! Ihana kuviopaperi, kuvat, journaling!

  VastaaPoista
 2. eka leiska on romanttisen kaunis. Ja virkatut koristeet ovat erittäin hienot.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit virkatut koristeet! Tuo sydännapilla viimeistelty on todellinen herkkupala :-)

  VastaaPoista
 4. ihana tuo eka leiska! Joskus kun sulla on hetki aikaa, kerrotko uudestaan miten fotarista sai sen tarvikeluettelon. En tainnut olla kovin hyvä kuunteluoppilas kun sen viimeksi kerroit..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!