13.8.11

Syksyn alkua, kassi ja hupsuja kirppariasiakkaita


Kävimme viikko sitten mummolassa ja siellä tuli näpsittyä vähän kuvia.
Unikon siemenkodat ovat jotenkin niin karun kauniita.


Punaherukat loistivat ilta-auringossa.


Olimme kaverin kanssa kirpparilla myymässä viime viikonloppuna ja sinne tein itselleni tämän tyylisen kassin ja tämän myyntiin. No, ei mennyt kaupaksi, ei kukaan edes katsonut. Kaupaksi ei mennyt yhtään ainoaa kestovaippaa, kaksi lasten vaatetta myin ja yhden omista vaatteistani. Jokapoikapaidat myin ylitiöhalvalla ja lastentarvikkeita ja kirjoja. Myyntitulos oli ihan kuitenkin hyvä, vaikka kuvittelin myyväni ihan eri tavaroita kuin myin.


Kassi ja sen kaveri on tehty tyynyliinasta, jonka löysin kierrätyskeskuksesta. 
Kirpparilla oli minulla myynnissä meidän Akta Graco turvaistuin (ei mennyt kaupaksi) ja sitä tuli eräs vanhempi mies katselemaan. Selitin miten se toimii yms. Hän kyseli hintaa, sanoin, että 80€ pitäisi saada kun netissä myydään 130€ käytettyjä. Hän tarjosi hinnaksi 5€. Olin aika sanaton. Totesin, että taidamme pyöriä eri hintaluokissa. Hän oli kuulemma kuullut että sanoin 8€... Niin, kirpparilla mikään ei saisi maksaa vitosta enempää.

Toinen varsin mielenkiintoinen juttu oli tanssikenkäni. Minulla oli myynnissä tällaiset tanssilenkkarit, jotka joskus mielenhäiriössä ostin. Niissä on pohja ikäänkuin kahdessa osassa ja keskellä ei ole pohjaa. No, en osaa selittää, linkistä näkee. Eipä nekään menneet kaupaksi, kun niistä lähinnä oli kiinnostuneet KESKI-IKÄISET MIEHET! Ne sovittelivat niitä ihan innoissaan. Olivat kovin pettyneitä kun pyysin pari kertaa käytetyistä kengistä 20€(85€ maksoin). :D 

/kirpparitarina

Haaveilen rakentavani itselleni kuvaustudion, sellaisen kokoontaitettavan. Tämä oli pikainen rävellys, jossa kuvasin nuo laukun ja leiskat.


Onnistuisikohan taulunkehyksistä tai pahvilaatikosta? Päivänvalolamput mulla on jo, mutta kehikko uupuu. Mitä sinä käytät kuvatessasi taustana?

2 kommenttia:

  1. Niimpä se on että kirpparilla ei mikään saisi maksaa oikeen mitään..ei paljoa ainakaan, mitä se sitten kenenkäkin mielestä on...
    Hienoja kuvia!
    Itse käytän taustana useinmiten meijen pihalla olevaa ikivanhaa lankku pöytää näin kesäaikaan ja talvella tulee näpsittyä ihan vaan tylsästi maton päällä.

    VastaaPoista
  2. Minä myös ajoittain haaveilen valkotaustasta tai tsi -studiosta mutta se kuningasajatus on vielä keksimättä. Mielenkiintoista olisi nähdä sinun lopullinen versiosi?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!