7.6.11

Speedscrap tuotos


Osallistuin Lauantaina Jessica Spraguen foorumilla Speed Scrap tapahtumaan. Siinä annettiin tunnin aikana kymmenen minuutin välein ohjeita mitä sivuun tuli tehdä. Teemana oli 4. Neljä paperia, neljä väriä, neljä otsikossa, neljä kuvaa jne. Kiirettä piti, mutta valmistakin tuli. Tunnin jälkeen oli vielä toinen tunti aikaa viimeistellä työ ja ladata galleriaan. Yritin saada miehestä otettua normaalia pärstäkuvaa työhakemusta varten, mutta aika koville otti. Ilmeitä oli kaikenlaisia, mutta ei oikein sellaisia normaalin rentoja. Irvistelyjä ja vaivaantuneita vain. Kyllä sitten lopulta sieltä välistä löytyi pari kuvaa, joista sai ihan edustuskelpoiset kuvat.


Tarvikkeet: Anita Richards alpha, Font Batik regular,CVW_SupplyTracker,Color with CarynNoPiratesAllowed,Litabells Design Sea Glass,LauraBurger DSABlogTrain,Noshay OctobreFestivities,Tia Bennet,RaspberryRoadDesigns,ShabbyPrincess,TheQueenOfQuirk,RedElf,Chelsea Parsons

2 kommenttia:

  1. Tunnistan tuon ongelman, kuinka olla rennosti ja "tavallisesti" kameran edessä. Ei onnistu multa :(

    VastaaPoista
  2. Näitä kuvia on kiva olla olemassa, kun niitä sitten 15 vuoden jälkeen katsellaan "et ole muuttunut yhtään"-fiiliksissä;)
    Hauska haaste! Täytyykin tutustua aiheeseen paremmin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!