2.5.11

Synttäreitä ja vappua


Kävimme joku aika sitten synttäereillä, jossa neiti pääsi leikkimään poikien kanssa palomies- ja poliisileikkejä. Hauskaa oli ja pierutyyny oli juhlien hitti. Tällaisia leiskoja on jotenkin tyhmä laittaa tänne blogiin esille, kun kaikki kuvat on blurrattu, mutta menköön nyt tämän kerran.


Materiaalit: CVW SupplyTracker, Noshay, Splendid Fiins, Shelleyrae A Romantic Notion,The Queen of Quirk Scrap Canvas vignette template

Kävimme pikkuneidin kanssa viime perjantaina avoimessa päiväkodissa vappujuhlissa. Ryhdyin siellä leikkimään kameraohjelmilla Paperclipping Roundtablen innoittamana. Tuloksena oli kovin pienikokoisia kuvia (kyseinen ohjelma teki kovin pieniä, toiset tekee isompiakin), jotka kaipasivat kehyksiä ja täytettä löytyäkseen sivulta. Halusin kuitenkin pitää koristeiden määrän vähäisenä kun paperit ja värit ovat jo aika räikeitä.


Materiaalit: Christy VanderWall Supply Tracker ja Spring Dress Frame, Creativity By Crystal The Vintage Cupcake ja Sweet Summertime, http://www.iheartfaces.com/resources/freebies/, DeliciousScraps AppleLicious Add On Frame, iso maski on oma, Echo Park, Splendid Fiins Mixed Bag ja template.

Hyvää viikonalkua sinulle :)

3 kommenttia:

  1. vappu-sivu on ihanan iloinen! mahtavat värit ja asettelu kaikkine hienoinen kehyksineen on tosi upea!!

    VastaaPoista
  2. Sinä osaat niin hienosti käyttää voimakkaita värejä. Kauniita leiskoja molemmat!

    VastaaPoista
  3. Ihanat rajut värit tuossa vappuleiskassa! Näyttää iloiselta vapulta, hieno!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!