11.5.11

Pari digi leiskaa, kortti ja kaunoa


Oletteko huomanneet, että Inspiksessä on nykyisin digitemplate luonnos? Jee! Tämä oli niin suloinen, etten malttanut lisäillä koristeitakaan tätä enempää. Aiheena on meidän pikkuinen, joka matkii isosiskoaan. Kuviin voi kuvitella sellaisen suloisen virnistyksen :) Materiaalit on Echo Parkia. Tikkaukset templatesta ja fontit Schoolscriptdashed ja Gabriola.


Template Tuesdayn kaavalla tehty tämä 8x8 tuumainen fiilistelysivu. Templaten mukana tuli paljon papereita ja koristeita. Paperit vaihdoin ja koristeet jätin. Cosmo Crickettiä siis ovat kaikki. Yhden koristeen lisäsin. Fontit Swinging, Precious ja Fling LET.Äitienpäiväkorteiksi meiltä lähti vähän tämän näköisiä kortteja. Tämä isomummille.


Kortin kohokuviot ja tyttö väritetty pastellikynillä ja suttaamalla.


Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä tämä sivu, joka ehkä hieman liioittelee asiaa. Puhekuplan teksti on miehen keksimä. Imurointi ei ole mun vahvimpia puolia. Tai no mikään muukaan siivous. Joten miehen oli pakko ikuistaa tämä niin harvinainen näky. Onneksi pikkuneiti on kovin innostunut imuroinnista, joten aina voi haaveilla delegoinnista ;) Viimeksi tuli itku kun ei saanut imuroida heti kun halusi.

Sivun materiaalit ovat kaikki Elliksen silppupaperilootasta, kirjaimia ja kuvaa lukuun ottamatta. Suurkiitos Ellis! Kiitos myös kaikille, joiden leikkureita mielivaltaisesti lainasin :) Oli superhauska päivä. Olin mukana koneen kanssa ja kokosin valokuvakirjaa. Ihana saada vapaapäivä. Kotiin tullessa lapset tulivat vastaan pestyinä ja yövaatteissa. Mies leipoi illalla kakun ja tarjoili äitienpäiväaamuna useamman lajin aamiaisen. Kävimme keräämässä valkovuokkoja ja sain kaksi kaunista kimppua. Yllä olevan sivun sain koottua sunnuntain aikana liimausta vaille valmiiksi. Ihan unelma viikonloppu! Täytyy sanoa, että en olisi tällaista sivua osannut itse ideoida. Nuo Elliksen paperit ja niistä leikkaamani kuviot sopivat niin loistavasti yhteen, että ei tarvinnut kuin suunnilleen leväyttää ne pöydälle ja leiska oli valmis. Muutama pienempi silppu jäi vielä aarrelaatikoon odottamaan :) Elliksen papereista on muutama muukin tehnyt sivun, joten käyhän katsomassa.

7 kommenttia:

 1. voi suloisuutta! toi peppi-sivu on ihan mahdottoman söpö! <3

  hauska tuo imurointisivu :). aika rohkeat ja voimakkaat värit, mutta näyttävät tosi hyvältä sun sivussa!

  VastaaPoista
 2. Ah, kun hauskaa oli katsella näitä sivuja ja kortteja ja lukea sun ihanasta päivästä!

  Peppi-sivu on tosiaan suloinen!

  VastaaPoista
 3. peppi-sivu on ihana! ja miehessä skräppääjää, kun piti ikuistaa erikoinen tilanne ;)

  oli kiva taas nähdä ja kiitos digiopastuksesta :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei, hävisikö sultakin kaikki postauksen kommentit? Joka tapauksessa, upeita värejä näissä! Paperisivun aihe on mahtava :D Asettelu ja matskut myös hienoja.

  VastaaPoista
 5. oho, sultakin on kommentit kadonneet.. on tää ja tylsää :(

  no, mun piti tulla uudestaan katselemaan noita digisivuja, kun olen nyt uskaltautunut kokeilemaan.. kiitos siis opastuksesta! templaattiasiaan en tosin vielä jaksanut perehtyä, mutta sulla on kyllä kiva sivu elliksen templaatista, joten pitänee yrittää saada siitäkin hommasta jotain tolkkua :)

  VastaaPoista
 6. Olen mielestäni jo kommentoinut tähän postaukseen kun varsinkin tuo ensimmäinen leiska oli niin mieleenpainuvan upea..

  En muista yhtään mitä kirjoitin, mutta laitan nyt vielä, että tuo kevät -leiska on kivan pirteä ja aihe on mukava. Viimeisin leiska omistaa kauniit värit. tuota äitienpäiväkorttia piti tarkastella oikein tarkkaan, upean näköisesti väritetty, tuollaista voisi kokeilla jos olisi välineitä (vaan ei taida löytyä, harmi..)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille ihanille kommenteistanne! Olen ihan hämilläni. Toivottavasti niistä ei mikään ole kadonnut. Minun oli tarkoitus tulla tänne lisäämään näitä sähköpostista, mutta ne olivatkin jo ilmaantuneet ihan itsestään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!