25.4.11

Suurissa kengissä ja ei listaa

Supertaitava omuli on tehnyt loistavan hienon digikitin, jota oli pakko päästä kokeilemaan heti!
Template Tuesdaytä jatkan edelleen. Tämän viikon sivupohja oli juuri sopiva tuohon omulin kuvioreunaan, joten pakko oli käyttää sitä, vaikka Lehtipollokin oli samoilla matskuilla jo leiskan tehnyt. 

Itse en ole koskaan kraftia ennen käyttänyt, joten tällainen digimuoto lienee hyvä aloitustapa. (Äidille selitys: kraft tarkoittaa kartonkia, jota myydään esim. 12"x12" koossa ja se näyttää kierrätyspaperilta) Hirttäkää nyt sitten, mutta minusta se näyttää vaan niin pahvilaatikolta. Ymmärrän toki, että se on hyvä tausta mille tahansa muulle, mutta silti. En jotenkin vain saa kukkaroani auki siinä kohtaa, kun pitäisi ostaa kartonkia, joka näyttää, no, pahvilta. Vaihtoehtona kun on kaikkia ihania kuvioita ja värejä. Ehkä mä vielä uusiokäytän paperipusseja tai jotain jatkossa ;)

omulilla on kyllä ihanat värit tässä setissään. Ja nuo kraftitkin on värikkäitä :) Aiheena leiskalle on meidän pikkuneiti, joka ei enää ole niin kovin pieni. Puhuu varsin sujuvasti ja tietää mitä tahtoo. Monesti kuuluu vastaan nykyään, että Onpas! tai Eipäs ole! Ja ihan melkein minkä sanan perään tahansa voi lisätä -liini. Paukkupeppuliini, höpönassuliini, nalleliini, kisuliini...
Vaikka hän on oma itsensä hyvin vahvasti, niin parka joutuu aina verratuksi siskoonsa. Hyvinhän hän vertailua kestää ei siinä mitään, mutta onhan se vähän kuin vertailisi koiraa ja kissaa. Ovat nuo lapset niin omia luonteitaan, että välillä ihmetyttää kuinka ne voi olla siskoksia. Pikkuinen on alkanut halailemaan siskoaan välillä ja vaikka matkiikin häntä paljon, niin kyllä usein se matkiminen menee myös toisin päin.Yritin miettiä listaa kymmenestä suosikki skräppäystarvikkeesta ja ainoa mitä tuli mieleen oli PhotoShop. Joten lista jäi kirjoittamatta.

9 kommenttia:

 1. Ihanan lämminsävyinen ja tyttömäinen sivu! Ja hyvä aihe <3 Kyllä vaan samoista matskuista ja jopa samasta templaatista voi saada aikaan ihan erilaisen lopputuloksen. Toivottavasti moni muukin innostuu käyttämään omulin pakkia, on niin kiva nähdä eri tulkintoja!

  VastaaPoista
 2. Hihitytti kirjoituksesi kraftista, koska en minäkään ole sille erityisemmin syttynyt, samoista syistä kuin sinä. :) Kiva sivu!

  VastaaPoista
 3. Hauska nähdä sivu Omulin pakista!!! Ja kraft vaan on niin kiva sävy :) Olen myös nähnyt tosi hienoja paperipussiskräppäyksiä, laitoin nimimerkin tilalle linkin yhteen. T. Xing

  VastaaPoista
 4. On niin hauska nähdä kun tätä kittiä oikeasti joku käyttää! Naurattaa nuo sun kommentit kraftista - kai se on niin kuin Aurajuusto, sitä joko vihaa tai rakastaa :D Hieno leiska, tykkään aiheesta kovin.

  VastaaPoista
 5. voi ei, näyttää tosi kivalta! ja siis voi ei, kun en (ainakaan toistaiseksi) digeile..

  VastaaPoista
 6. Hieno leiska, itsellä on myös ollut ajatuksissa testata tuota omulin kittiä mutta vielä en ole ehtinyt. Mutta jospa jo viikonloppuna kun nyt kipitän ulkoiluttamaan kameraa.

  VastaaPoista
 7. Tykästyin niin noihin omulin kirjaimiin että pakko varmaan jossain välissä imutella, kiitos linkistä/vinkistä.
  Ihana leiska ja aihe! Repesin tuolle sun "listalle" =)

  VastaaPoista
 8. Monilla on ollut aika pursuilevia kymmenen kohdan listoja, niin tämä sun oli hyvää vastapainoa niille :D

  Tosi kivoja sivuja ja kortteja sulla viime aikojen postauksissa, ja miniatyyrikuvat aivan ihana aluevaltaus ja vinkki!

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kaikille kauniista kommenteistanne :) Kiitos Xing linkistä, täytyy pitää mielessä, kun näen puhtaita pusseja ;)

  Mun lista on juu vähän lyhyt, kun viime aikoina on jäänyt paperin käyttö vähemmälle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!