14.4.11

Miniatyyrikuvia

Joskus kuva on ihan ok, mutta siitä voi saada mielenkiintoisemman muuttamalla sen nukkekotikokoon. 

Joskus jostain blogista olin löytänyt linkin ja tallettanut sen puhelimeeni. Onneksi selasin sitä eilen ja löysin tämän ohjeen PhotoShop Photography blogista. Myös muualta netistä voi löytää saman tyylisiä esim. täältä.


Kikka on varsin yksinkertainen, mutta onnistuminen vaatii kokeilua. Parhaiten tähän soveltuvat kuvat, jossa tarkka alue on koko kuvan leveydeltä samalla korkeudella. Äh en mä osaa selittää. Siis kun tarkoitus on hämätä, että tarkennusalue kuvassa olisi tosi lyhyt, niin sellaiset kuvat, joissa se alue on samalla viivalla, suunnilleen, sopivat tähän. Kuvaussuunta yläviistosta toimii parhaiten. Yllä oleva kuva on Näsinneulasta. Tarkan alueen olisin voinut jättää vielä kapeammaksikin.

Ja ei kuin kokeilemaan :) Torstai on toivoa täynnä, eikös se niin mennyt. Meidän neidit ovat ainakin kovin kiintyneitä torstaihin, jostain syystä. Pienempikin aina toteaa, että torstaipäivä, vaikka ei se ihan joka päivä olekaan :)

4 kommenttia:

  1. Hauska linkkivinkki ja onnittelut arvonnan voitosta, sattuipa mukavasti,että luit sitten blogistani: oletko yksi onnekkaista...taidat olla.Ole vain edelleen onnekas ja onnellinen, varsinkin ihanista neideistäsi.

    VastaaPoista
  2. Nää tämmöset kuvat on kyllä tosi hauskoja!

    VastaaPoista
  3. näyttää kivalta! kokeilulistalle, sille valmiiksi jo liian pitkälle ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!