16.4.11

Balleriina ja virpomisoksakoristeluvinkki


Iloista viikonloppua kaikille! Tässä taas samaa leiskasarjaa, kuin aiemminkin tällä viikolla. Nuo Carina Gardnerin reunuskalvot ovat ihania. Meidän isompi neiti on varsinainen tanssija. Hän pystyy tekemään piruettejakin ilman pyörtymistä. Äitiä huimaa hänen puolestaan :) Ja kaikissa kuvissani kannattaa keskittyä olennaiseen ja unohtaa ne elämisen jäljet sieltä takaa ;)


Tarvikkeet: Cosmo Cricket Glubers, CVW SupplyTracker, Carina Gardner Daisy Jane overlay, Paprika Life mecanic, Heather Landry Template

Sitten siihen virpomisvitsojen koristeluun. Näin jossain hienossa amerikkalaisessa blogissa vinkin, että silkkipaperista saa kauniita kukkia kun leikkaa n.1" kokoisia neliöitä ja pienempiä kolmioita. Laittaa ne päällekäin (yksi kumpaakin) ja keskeltä pyöräyttää kynän kärjellä yhteen. Me teimme kukkia 1,5" neliöistä ja 1" ympyröistä. Pinkkiä, punaista ja pallot vihreitä. Oksat näyttää kuin kirsikkapuulta ja kukatkin on varsin nopeita valmistaa. Suosittelen. Yritän saada kuvankin tänne sunnuntaina.


Huomenna on se suuri päivä, jota ainakin meillä on kovasti odotettu. Eli pääsee virpomaan. Miksi teillä pukeudutaan? Meillä on kuulemma tilauksessa taas keijukaisprinsessan asu :)

4 kommenttia:

 1. Kauniin värinen sivu ja sopii hyvin liikettä sisältäviin kuviin!

  Blogissani kommenteissa tarkentava kysymys 10 lempitarvikkeesta, käy ottamassa kantaa

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kaunis sivu! Juurikin nuo reunuskalvot on piste i:n päällä :) Tykkään kovasti myös tuosta kuvasta joka on täynnä liikettä.

  Mukavaa virpomispäivää!

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinkki virpomisvitsojen koristeluun tuleviksi vuosiksi! Meillä pukeuduttiin pinkiksi pupuksi. Kaunis sivu <3

  VastaaPoista
 4. Ihana sivu, liila taitaa aina vedota minuun =) Meillä sai Marthan perhosleikkuri kyytiä kun lapset liimaili niitä kuvioita oksiin. Ja paljon muuta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!