23.3.11

Isosisko ja valemetallia

Heips taas pitkästä aikaa. Tässä yksi joku aika sitten valmistuneista digileiskoista. Tyytyväisyysaste taiteellisesti (tai ehkä enemmän epä-) ei ole kovin korkealla, mutta tulipahan tämäkin kuva ja aihe tallennettua :)Tarvikkeet: CVW SupplyTracker, HeatherT OrganicAddOn Paper3, Carina Gardner TwoPeas Mayfreebie paper3, Ptitesouris papier 4, Friendly Scrapin perhoskukka, Carina Gardner Daisy Jane Overlays nro4.

Valemetalli

Jokuaika sitten blogeja selaillessani näin tällaisen idean selitettävän, enkä muista enää missä, enkä enää löydäkään. 

Idea on se, että painetaan suoraan tyynyllä kohojauheliimaa, embossausainetta, mitä se sitten onkaan paperille (mulla on vaan pieni tyyny, joten tuputtelin enemmänkin). Sitten siihen jauhetta, joka sulatettaan. Tämä toistetaan neljään kerrokseen. Ja viimeisen kerroksen jälkeen painetaan hyvin musteutettu leimasin kuumaan ja sulaan lätäkköön. Itse käytin Distress inkin mustetta, jonka sitten pyyhin peppupyyhkeillä metallista pois.


Ihan hauska jälki tuli. Tätä voisi kehittää vielä vaikka koristeeksi.


3 kommenttia:

  1. Isosisko-leiskassa on ihanat reunukset ja alareunan koriste <3

    VastaaPoista
  2. Minäkin pidän noista kovasti. Ne itse asiassa ovat samaa tuo reunus ja koriste siis. Carina Gardnerin overlay :) mikä se suomeksi onkaan? Ja nuo samoja peittävät kukkaset ovat Kitshy Digitalsin.

    VastaaPoista
  3. Minusta leiska on kiva! Ja hauska idea, enpä ole ajatellut että embossaisi monta kerrosta päällekäin.. Vedit siis ne kerrokset putkeen ilman että olis antanut kuivua välissä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!