18.2.11

Lupa kukkia

P*skarteluhaasteessa oli tehtävänä tehdä tällä viikolla itse koristeita. Päätin kokeilla pitkään harkinnassa olleita hamahelmiä. Niitä kun meillä riittää.


Kortin tausta on tehty kirkkaalla kohopulverilla. Uuni ei lämmittänyt ihan tasaisesti, joten oikeassa reunassa jauhe suli ja imeytyi paperin sisälle. Vesileimaominaisuus tuli siten kyllä paremmin esille :) Alakuvassa aurinko kajastaa kortin läpi.Inspiksessä oli haasteena skräpätä motto, elämänohje tai muu vastaava. Käytin annettua luonnostakin.
Skräppäsin tämän vuoden tavoitteeni. Eli haluan pitää huolta itsestäni paremmin ja muistaa mitä muutakin olen kuin äiti ja vaimo.


Tässä leiska ennen kuin pilasin sen.


Tekstistä kuva hieman suuremmalla kontrastilla.


Oli sitten pakko mennä lisäämään kiehkura, lintu ja käsin töherretty teksti. Lintutarra tippui vähän hassuun kohtaan ja uhkasi revetä kun nostin pois, joten ei auttanut siirtää. Käsin kirjoitettu teksti sitten meni ihan mössöksi.


Kierrätyspöydän kirjaimet ovat olleet kyllä tosi kivoja. H riitti kahdeksi I:ksi ja D:stä tuli U.

5 kommenttia:

 1. kivat koristeet kortissa!

  ja voi ei, jos sinua nyt harmittaa lisäämäsi koristeet.. minusta ne kyllä näyttää hyviltä, etenkin toi lisäkiehkura toimii tosi hyvin. kaunis ja tärkeä sivu kaikenkaikkiaan! ja skräppäilythän ovat onneksi juuri sinulle ja niin sinua <3

  VastaaPoista
 2. Se näyttää aina omaan silmään niin huonolta kun leiskasta ei tule sellainen kuin sen omassa mielessä näki. Mutta minusta se näyttää tosi kivalta!!!

  Minuakin joskus harmittaa kun olen käsin kirjoittanut rumasti, mutta sen voi kyllä korjata... printtaat vaikka sen saman tekstin ja liimailet päälle!

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo lintu taas on juurikin kiva tuossa..

  Ja minä aina ensin =)

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti! Kivat leimat!1

  VastaaPoista
 5. Onpa söpösiä nuo hamakukkaset! Oli mukava tavava viikonloppuna, iloista kevättä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!