13.2.11

Kasa kokeilukortteja

Tässä kasa enemmän tai vähemmän kokeilumielessä tehtyjä kortteja. Eri tekniikoita ja materiaaleja tuli testattua.
Sorruin sitten ostamaan pienen tapestry-leimasin setin Skräpteekistä, kun vitosella sai leimailutaivaassa.


Tuolla Docraftsin setillä sai tehtyä myös ruohoa. Muut leimat ovat kaikki eri seteistä. Leikimme vähän neidin kanssa maiseman rakennusta.
Alla oleva sydän kortti (josta kaksi kuvaa) on läpinäkyvän Distress Crackle Paintin kokeilu. Eli leimasin ensin sydän leiman ja sen päälle levitin lohkeilevaa lakkaa ja sitten vielä lisäsin vähän vaaleanruskeaa mustetta korostamaan halkeamia ja hankasin sen pinnalta pois. Lopputulos ei ollut ihan mitä kuvittelin. Voisi toimia paremmin valkoisella pohjalla tai tummemmalla musteella.


Nämä kirjan sivuista tehdyt kukat olivat aika haastavia liimata. Kirjan sivut kun ovat todella helposti lohkeavaa paperia, niin tavallinen nestemmäinen liima tai liimarolleri olivat ainoat vaihtoehdot. Joten näiden korttien kulutuskestävyys ei ole kovin kummoinen. Kivoja ovat silti.

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka kivoja kortteja kaikki.

  VastaaPoista
 2. Upeita taidolla tehtyjä kortteja!

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja! Ihania leimoja ja tekniikoita, esim. tuossa alimmassa suikaleilla reunustaminen.

  VastaaPoista
 4. Ihania! Mikä noiden sydänkorttien juttu on, miten se sydän on tehty?

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kauniista sanoistanne.
  Ranu: Vastaan tuonne tekstin puolelle. Oli hieman kiirus tuossa aiemmin, niin ei tullut paljon jaariteltua ;)

  VastaaPoista
 6. Poistin omasta blogistani sen tuplakommentin :)
  Kiekura kuvan alla on tosiaan teipin taustaa, tarkemmin valokuvatarrapalojen taustaa. Vasemmasta reunasta työnsin sen vaan kuvan alle, tuntuu pysyvän kun siellä on tarrapala kuvaa kiinnittämässä. Oikea reuna pysyy teipin avulla hyvin. Keskeltä kokeilin vielä liimata paperiin kiinni, mutta ei auttanut Scotchin Strong&Precise, vaikka yleensä se kiinnittää mitä tahansa. Gluedot tai vastaava olis voinut pitääkin, mutta pysyy tuo noinkin.

  VastaaPoista
 7. onpas paljon erilaisia ja ihania! sydänleimasin näyttää kyllä tosi kauniilta, kannatti siihenkin kyllä sortua. ja noi doodlet, voi että onkin kivasti tehty kortti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!