14.2.11

Hyvää ystävänpäivää! Paheita nolla

Oikein hyvää ja aurinkoista ystävänpäivää kaikille! 

Tässä osallistumiseni Pskarteluhaasteeseen, jossa oli tehtävänä tehdä jotain muuta kuin tavallinen kortti ystävälle. Toivottavasti voin tällä osallistua, vaikka kyse pienestä sukulaisesta onkin. Ystävä kuitenkin :)
Pahoittelen kuvanlaatua, oli kuvattava yöllä.


Kokeilin viime viikolla massasta muovailua, kuten Maikko ja Creomikin. Tekstin väritys Stazon musteella hieman epäonnistui. Ei sovi värit yhteen. Levitin värin ennen paistamista.


Viininpunaiset kirjaimet on tehty ikivanhasta Cernitistä, jota oli kyllä aika tuskaa työstää tuohon Premoon verrattuna. Napit on painettu kuulakärkikynällä, ruuvimeisselillä ja leimasimilla. Kuten huomaa, minun aakkossetissäni N on nurin päin. En huomannut ennen paistamista. Premosta kirjaimista sai uskomattoman ohuita. Teksti nyt vaan on sitten ihan hatusta vetäisty, ei mitään todellisuuspohjaa ;)

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo kirjakortti!
  Minä yritin joskus tehdä nappeja Fimosta ja pian totesin, että siihen pitäisi olla joku muotti, että saisi tasaisia ja tasakokoisia. Kivaa se oli.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti!! Kiva lukea askertelumassakokeiluistasi :)

  VastaaPoista
 3. upea kortti!

  ja sun kirjaimet näyttää paljon paremmilta kuin mun tekemät! rohkaistun ehkä siis kokeilemaan uudestaan ;) minä tein kirjaimista ehkä liiankin ohuita, kun sitä primoa pystyi niin hyvin kaulimaan.. noi sun napitkin näyttää hyviltä!

  kyselin muuten pörröltä askartelumassakursseista ja infoa sitten, kun saan lisätietoa asiasta. jos sinuakin vaikka kiinnostaisi saada asiantuntijavinkkejä ja opastusta?

  VastaaPoista
 4. Kiitos palautteesta! :)

  Deathan se tosiaan, idolini 10 vuoden takaa. :D

  Sandmanit toimivat mielestäni edelleenkin sarjakuvina vaikka en olekaan pitkilleen lukenut. Kivaa jos joku muukin tykkää, varsinkin naispuolinen!

  VastaaPoista
 5. Tulipas hassu fiilis kun juuri tänään kävin kurkkimassa blogissasi ensimmäistä kertaa, mutten kommentoinut mitään. Ja sitten sinä olitkin kommentoinut minun blogiin! Kiitos vaan vierailusta.

  Mistä tuo bambi-leimasin on peräisin? Ihana tuo kirjakortti vai onko se korttikirja. Kokeilin itsekin tänään tehdä tuollaista. Tuli vähän sekunda-versio, mutta ajan kanssa parempi ja tarkempi. Kiitti vain ideasta :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita juttuja sulla täällä ! Nuo kortit ja askartelumassakirjaimet ja muut :)

  Kiva kun vierailit kylässä :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti ja sisusta. Cernitin kanssa tuskailu kuulostaa tutulta

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat värit tuossa kirjakortissa. Massailua pitäisi minunkin joskus kokeilla!

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kaikille kommenteista <3

  Tuo bambileimasin on Sassafrasin (Kuva täällä http://www.madcraftgroup.com/385087-zoom.html) Lainasin sitä Askartelu Amaliassa korttikurssilla.

  VastaaPoista
 10. Niin suloinen bambikortti-kirja-rasia <3 Ja massanapit on tosi kivoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!