17.1.11

Pyöreitä muotoja ja omatekoinen tapestry


Pskarteluhaasteessa oli tällä viikolla tehtävänä käyttää paljon pyöreitä muotoja. No, tässähän niitä. Pahoittelen surkeaa kuvanlaatua, puhelin ei pysty parempaan. Tämä kortti sopii ehkä paremmin lapsille. Ainakin neidille kolahti kukat, tipu ja kimalteet :)

Alla tällainen kokeilu. Olen katsellut kaihoisasti noita Rubber Stamp Tapestryllä luotuja töitä. Kauniita, kauniita. Jos tästä jatkaisi harjoittelua ja kehittelisi hieman, niin tästä voisi tulla ihan kelvollinen kotitekoinen vastaava. Ei yhtä kauniita toki, mutta kun kaikkea ei haluaisi ostaakaan. Olen käyttänyt tähän monesta eri leimasin setistä pikkuisimpia kukkia tai kukkanauhasta osaa. Lehdet tein kiehkuran kärjellä. Vähän sävyä taustalle ja paremmin sointuvat sävyt ja hieman lomittaisuutta, niin ehkä se siitä.


Kymmenen tuhatta kävijää tulee ihan kohta täyteen, joten jotenkin sitä voisi juhlistaa. Vinkkejä otetaan vastaan :)

1 kommentti:

  1. Kaunishan tämä sinun oma "Tapestrysi" on. Toki vähän eri tyylinen, mutta ihanan keväisen ja kesäisen raikas. Ei aina tarvitsekaan tehdä samaa, samalla tyylillä vaan nostan hattua sille, että rohkeasti teet omia kokeiluja! Hienoa! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!