18.1.11

Inspis muodon sisälläAluksi pahoittelu huonosta kuvanlaadusta. Tämä sivu syntyi sattumalta. Kuva kun näytti niin kivalta mustan paperin päällä. Inspiksessä on tällä viikolla aiheena täytetty muoto. Reuna on laserkuvioarkista, koristeet leimattu ja pitsi mummin jäämistöä, joten sivun hinta ei noussut huimaksi ;) Reunus meni sitten vinoon kun yritin saada sen vasemman reunan mukaan suoraan, mutta se nyt on sitten ainoa sivu joka on suorassa edes joten kuten :( Oli mukava tehdä välillä vähemmän pinkki ja rönsyävä sivu :)

Kerroin eilen neidille, että vaari on sairaalassa ja lääkärit yrittää tutkia, että mikä hänellä on vikana. Neiti kysyi, että onko vaari sillälailla öö vaakatasossa ja ne lääkärit kutittavat häntä vatsasta tai kainaloista? Arvaa pitikö pokka :) ♥

8 kommenttia:

 1. Ihana kesäinen kuva, ja ihanat aatokset neidilläsi :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan yksinkertainen ja eleetön, kuva korostuu hyvin.

  VastaaPoista
 3. Tosiaan kuva sopii hyvin mustalle, ja siinä on myös jotenkin kivan vanhahtava sävy <3

  VastaaPoista
 4. Jännästi tuo tumma, vähäeleinen toteutus tekee kuvastakin jotenkin sellaisen, että se voisi olla vaikka 60-luvulta! Hyvä kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoistanne! Kuva on käsitelty Photoshopissa jollain vintage gold actionilla, joten se varmaan vaikuttaa tunnelmaan. Tähän kuvaan se sopi mielestäni hyvin.

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihan siltä kun paperissa olisi ikkuna ulos :) Ehkö tuo piparkakkureuna tuo mieleen verhot.

  VastaaPoista
 7. Mäkin ajattelin ensin että olet skräpännyt jonkun vanhan kuvan, ennen kuin luin kommentit. Näyttää mageelta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!