19.12.10

Muutama vinkki

En ole kadonnut maanpinnalta, vaikka ehkä voisi luulla. Tonttupaja on ahkerana ja välillä valmistakin syntyy, ei toki mitään julkaisukelpoista.
Kiitos kommenteista! Lintudigileimaa olen värittänyt sekä koneella että käsin. Kysytty kuva taisi olla tussein väritetty.

Muutama vinkki olisi askartelijoille tarjota:
Kuumuuttakestävä alusta, joita myydään askartelijoille on käsittääkseni ihan kestoleivinpaperin näköinen. Itse olen sellaista käyttänyt. Lidlissä näytti olevan edullisia myytävänä.

Olen käyttänyt musteen levittämiseen sitä Timpan varrellista musteenlevitintä. Vaihdettavat tyyny tosin kuluvat käytössäni nopeaan ja tarra irtoaa kepistä kokonaan, liekö maanantaikappale. Tarvitsisi varmaan pikaliimaa. Tyynynä olen käyttänyt myös bambufleecepalaa. Sillä saa hyvin tasaista jälkeä ns. muste ei mene paperin uriin. Karkeampaa jälkeä saa superlonilla, jota voi ostaa montaa eri lajia kilohintaan Etolasta.

Oikein mukavaa joulun aikaa kaikille ja lupaan palata asiaan kun ehdin ja jaksan :) Blogi olkoon se yksi asia, jota en nyt stressaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvin sanottu nämä loppusanasi. Minä en viitsi stressata mistään, mutta blogista kaikkein vähiten. Mukavaa joulua!

    VastaaPoista
  2. Lidlin kestoleivinpaperia käyttävät monet askartelijat juuri noin ja näyttää toimivan hyvin.

    Vinkeistä: millainenhan arkinen tuote korvaisi alkoholimusteiden levittämiseen tarkoitetut huopapalaset (käytetään Timpan musteenlevittimen kanssa)? En ole raaskinut ostaa niitä, mutta en ole vielä keksinyt hyvää vaihtoehtoakaan, askarteluhuopa tuntui liian lötköltä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!