23.11.10

Leiska, kortti ja haaste


Stacy Julianin sivuilla on podcastejä kaksi kappaletta. Yllä oleva on tehty toisen antamin ohjein. Tykkään. Maali on neidin sormivärejä, ne kun on ph-neutraaleja. Sivuun sai sisältöä kivasti ja ohjeet oli tarpeeksi selkeät ja reippaat.

Alla oleva kortti on ihan perus kamaa. Laitoin sen tänne, kun olen tyytyväinen Lidlin joulukorttipohjiin :) Siis tuo läpivärjäämätön tausta sopii raaputettavaksi.

Nämä skannatut kuvat on aina vähän tällaisia (kuten ed. postauksessa näkee, niin 3D tekee epätarkan) mutta kun kuvausvaloa ei juuri ole ollut sopivasti.


Rva Kepponen haastoi minut alla olevalla lapsuusmuistelohaasteella. 

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen - Mikä sinusta tulee isona?

Arkkitehti, vaatesuunnittelija tjs. Varmaan yleisemmin vastasin, että enpä vielä tiedä.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi? 


Asterix, Tintti, Rasmusnalle, Nakke nakuttaja.

3. Lempileikkejäsi?

Puihin kiipeily, hevosten hoito/ratsastaminen (leikisti), twistaus, naruhyppy, varmaan mikä vaan kavereiden kanssa. Majan rakennus oli aina kivaa.

4. Parhaat synttärisi ja miksi?

Jaa. Mä en muista. Kaverini synttärit olivat aina vuoden kohokohta. Siellä kun oli paljon herkkuja ja jotain ohjelmaa.

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?

Ratsastamisesta, tosin itse pääsin harvemmin ratsastamaan. Baletti loppui lyhyeen kun sain nenääni ja veri lensi satubaletissa. Ihan oikeassa baletissa huomasin pian olevani luokan huonoin ja opettajan "kannustus" oli sen verran mukavaa, että enpä montaa kertaa siellä käynyt. Partio oli kivaa siihen asti kunnes vaihdoimme paikkakuntaa, enkä enää tuntenut ketään uudesta paikasta. 4h-kerhossakin taisin joskus käydä, en paljoa siitä muista. Mutta tallilla pyörin mielelläni ja hepat oli kivoja.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi?

En muista, että olisi ollut sellaista. Olin varmaan kolmetoista tjs ennen kuin kuuntelin yhtään populäärimpää musiikkia. Siihen asti klassinen vain kelpasi. Kaveri suostutteli sitten kuuntelemaan, jotain kappaletta, joka alkoi klassisemmalla osuudella. Toinen kaveri kuunteli Elvistä, joten kuuntelin sitten sitäkin, kunnes en enää tykännyt. Enkä tykkää edelleenkään ollenkaan siitä. Yhtään kasettia en ole tainnut uutena ostaa, ellei klassisia lasketa. Ja ensimmäinen CD, jonka ostin taisi olla Leijonakuningas :D LOL. Mä kuulostan niiin oudolta :D
En edelleenkään osaa kuunnella musiikkia kovin paljoa, joskus jos on ollut hiljainen päivä, niin sitten ehkä, mutta aika pitkälti tuo apinapari pitää huolen meidän talon metelistä.

7. Paras joululahjasi/muu lahja, jonka olet saanut?

Eeva-nukke joskus ihan lapsena oli aika iso juttu. Se oli sellainen iso muovinen nukke. Mummilta tuli aina jotain pehmeitä paketteja, yleensä hänen tekemät sukat ja mekko tms. Kerran sain kummitätiltä kylpypussin, jossa oli mun nimi. Sisällä oli pefletti ja jotain muuta. Ne oli vaaleanpunaiset. Siniset olisi olleet tietty suositummat, mutta olin kai jotenkin otettu, että hän oli minua varten nimellä varustettuna tehnyt ne. Pefletti on edelleen käytössä.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?

Olen tehnyt aika lailla kaikenlaista, joten en suuremmin havittele mitään kummempaa. Jaa, no varmaan niitä jotain on, mutta ne olisi pitänyt tehdä ennen kuin oli miestä tai lapsia. Eli siis lähinnä opiskeluja tai matkustamisia. Mutta näin jälkeenpäin olen ollut tyytyväinen että en ole tehnyt sen enempää kuin olen tehnyt. Eli esim. WHO:n kehitysmaissa tekemä työ olisi kiinnostanut.

Haasteeseen piti lisätä kuva lapsuudesta. Tämä oli ainoa, joka ei ole varaston alimpana. (Kysykää Onnilta miksi ne on siellä. Mur :) )Napatkoon haasteen tästä kuka haluaa :)

Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kaunis skräppäys ja teksti on ihana :) Lidlin korttipohjia? Saakohan niitä vielä?

    VastaaPoista
  2. Nyt muisti ei pettänyt ja löysin oikeaan paikkaan :) Kiva oli törmätä perjantaina messuilla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!