17.11.10

Kymmenen korttia ja kakku päälle

Rva Kepposelle ensiksi kiitos haasteesta, otan sen vastaan seuraavassa postauksessa. Pitää penkoa kaappia jos löytäisin jotain lapsuuskuvia.

Kortti päivässä pitää lääkärin loitolla, uskotaan täällä meillä päin. No, osa on tuolla kuvaamatta, jotta näitä riittää, heh. Nämä ovat tällaisia aloittelevan kortteilijan räpellyksiä. Ei tekojärjestyksessä, vaan ihan sekaisin.
Kiitos Xingille nauhapussikylkiäisestä! Niitä voi bongailla näistä korteista :)Seuraava kortti on idealla, en pidä mustasta, siis käytänpä sitä. Tästä tuli tällainen kimallegootti henkinen :DMies sanoi, että tämä alempi kaipaa selitystä. Ajatus oli, että tuossa olisi kellotorni, mutta se ei kuulemma välity ilman selitystä.Xingin ruusunauhaa pääsi tähän korttiin. Minulla ei ole noita suomenkielisiä tekstileimasimia vielä juuri mitään, joten tekstejä uupuu. Alla vielä kuva, jossa koriste näkyy paremmin. Aaltopahvi on sipaistu kultamusteella.


Alla oleva kortti on tehty Pagemapsien cardmapsien mukaan. Värit ovat vähän vinkeät, kun en vaan osaa ottaa kuvia/säätää.Tästä piti tulla sellainen kastekortti tai jotain uskonnollishenkistä, jos joku vaikka haluaisi. Itse kun en tälle käyttöä löydä. Sivussa on jostain pakkauksesta säilyttämääni ohuen ohutta kuplamuovia, näkyy alakuvassa ehkä paremmin. Tekstiä uupuu tästäkin.
Sitten siirrytään isänpäiväkortteihin.

Tässä neidin isilleen tekemän kortin teksti. Iiihana!


Kortti edestä vielä. Välissä siis erillinen kortti, jossa embossattu kädenjälki.


Alla pikkuneidin kuvittama kortti isille.


Ja kuvitustahan riitti.


Kädenjäljet on embossattu seuraavasti: Käsirasvaa (paksua) kiiltävästi, ei valkoisesti lapsen käteen ja käsi paperiin. Sitten kohopulveri ja kuumennus uunissa n.100'C hetken, aivan hetken, kunnes sulaa.
Alla kuva toisesta kokeilusta, koska osa katsoo kuitenkin vain kuvat ;)


Neiti teki isälleen kaikkiaan kolme korttia. Alla kuva hoidossa tehdyn kortin tekstistä.


Pakko vielä laittaa kuva neidin piirtämistä ja leikkaamista hahmoista. Tyttö, valas (alaoik.) ja valasvauva, pallo, ja sateenvarjo :) 


Ja tässä vielä tätille menneet kortit :) Neiti sai kimalle liimoja ihan itselleen ja kyllä niitä sitten käytettiinkin! Laitoin nämä kortit kuivamaan tuon paperin päälle ja liima oli imeytynyt korttien läpi ja liimannut kortit paperiin. Eikä tuo ole mitään ihan ohutta punaista paperia, jotta kyllä sitä liimaa sitten olikin :)


Inspiksessä oli joku aika sitten valokuvaushaasteena suodattimen käyttö. Tässä se perus Pirkkaniksi, eli ohuet sukkahousut linssin eteen, niin tulos on tämä. Eli kuva tuosta samasta kortista kuin yllä. 


Ja vielä se lupaamani kakku, eli jossain tuolla nonparellien alla lymyilee prinsessa pallo ja mitä vielä. Neiti koristeli isinpäiväkakun (ei ollut sitten suklaakakku, kun ei sovi allergioihimme) ja kävi pikku arviointi virhe purkin reikien koon suhteen. Kävi *pieni* holahdus. Mutta sitä makeampaa, joten NAM! 
(Älä katso sokeri kuorrutetta liian tarkkaan, maku ratkaisee ;) )

2 kommenttia:

  1. Teilläpäs on ahkeroitu! Hienoja kortteja. Meillä kakunkoristelu näytti aikas samalta kuin teillä, vaikka itse tein :)

    VastaaPoista
  2. Tykästyin tuohon kimallegoottiin, eipä ole niin punaisen joulupukkinen kuin yleensä =)
    Varsin ahkerasti olette kortteilleet koko pesue.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!