25.10.10

Teekkarihaalarituunaus ja reppuMinulta pyydettiin hieman apua pääaineenvaihtajan haalarituunaukseen. Toinen teekkarihaalari oli napillinen ja toinen vetoketjullinen. Ratkoimme ja leikkelimme haalarit kahtia ja yhdistin ne jokeripuvuksi yhteen. Vetoketju voitti. Tällä voi sitten teekkaroida joukosta erottuen :)


Mitä tehdä vanhoilla patjansuojilla? No, niistä voi ommella vaikka retkireput. Äitini oli purkanut matkustajakodin vanhoista patjansuojista ehjät kankaat, pessyt ja mankeloinut ne. Osa kankaisa oli varsin hyväkuntoisia, kuten tämä repuksi päätynyt kaistale. Reppu on tehty kaksinkertaisesta kankaasta, joten rypytysreuna on hieman tönkkö. Mutta sisällä pidetään kuitenkin leveää istuinalustaa, joka sulkee suun aika hyvin. Neitonen on käynyt tällä metsämyttysretkillä. 

2 kommenttia:

  1. Varsin kiva kierrätysreppu!

    Meilläkin on nuoriherra käynyt Metsämyttysissä, ja kyllä oli kivaa =)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2/3/11 22:17

    Tosi kiva blogi sinulla! Ekaa kertaa vierailemassa, mutta tarttee toki tulla toistekin. Mutta eikö nuo ihmiset ilman kasvoja ole aika karuja? Haittaisiko se jos oikeat naamatkin näkyisi esittelemässä noin kivoja ompeluksia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!