8.10.10

Kasarihousut

Background Rhonna Ferrer

Sew through the decades -haasteeseen osallistun näillä housuilla. Minun mielestä ainakin nämä ovat loistavan kasarihenkiset. Räikeitä värejä ja seilorimerkki :) Vihreä trikoo on uusiokäytetty hame, joka oli ostettu kyllä uusiokäyttöä ajatellen. Resorit ovat hyvin marinoitunutta uutta resoria, varmaan Myllymuksujen mangoa tjs. Nalleseilori on jostain lumpuksi menneestä vaatteesta pelastettu merkki. Kaava on Ottobren 1/09 Saimi 92cm. Ainoana muutoksena kaavaan tuo lisätty vyötärökaitale. Nämä housut menevät varmaankin pitkään, kun lahkeen resorit ovat nyt taitetut ja vyötärö korkea. Tuo body on sopinut jo hyvän tovin, teinhän sen jo maaliskuussa.

Pikkuneiti on aivan innoissaan pukemisesta ja tuossa nytkin yrittää pukea yövaatteiden päälle päivävaatteita hurjalla tohinalla vaikka onnistumiset ovat vielä harvassa. Nämä housut sai kuitenkin itse jalkaansa tuossa aiemmin.

These pants are 80's fashion to me. Bold colors and a sailor badge. Green tricot is an old skirt of mine. Welt is new. And the bear badge is rescued from some old cloth. Pattern is Ottobre 1/09 Saimi, size 92cm.

Mukavaa viikonloppua! Have a Nice Weekend!

1 kommentti:

  1. Justiin säästin jonkun risan paidan jossa oli kangasmerkkejä.. Tätä kun katson niin olen varsin tyytyväinen, nyt kun muistais ne vielä laittaa joskus jonnekin ;) Ihanat pökät ja nätti body!

    Saanko udella mitä olit meinannu sille miehelles vaatteeseen leimailla? Joulu tulee, sen lisäksi se isänpäivä, ja meidän miehellä vielä synttäritkin.. Että voisin mielelläni varastella ideoita =D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!