5.9.10

Leimailutaivaskortteja

Ensiksi kiitos Leimailutaivaan järjestäjille, myyjille ja kaikille. Hauskaa oli ja rahaa meni vaikka oli ostoslistakin :)

Tässä vielä kaksi korttia leimailutaivaan haasteisiin jos vaikka ehtisi :)
Haaste 6 oli sanalliselta tehtävältään Inhokkivärit, joten tässä minun inhokkivärit, jotka ovat kamerassa muokkautuneet ihan uusiksi. Siis tuo taustapaperi on oikeasti sellainen armeijan vihreä. Toinen vaihtoehto olisi ollut sellainen hailakan kylmän lila, mutta nämä nyt olivat lähimpänä pöytää.


Haasteessa 3 oli tehtävänä tehdä kortti ilman valmista taustapaperia. Kuin sattumalta olin tilannut tällaisen taustaleimasimen, joten sitä pääsi heti kokeilemaan. Kukka on leikattu kuvasta.


Haasteessa 2 oli tehtävänä tehdä kortti yhdellä värillä ja sen sävyillä. Tein kortin hybridinä. Kukka ja kimalteet  on lisätty myöhemmin.


Digimateriaalit: Aakkoset ScrapElf - LovelyMe
Clip Mask I Heart Faces
Vihreä kukka ja nauha Imagine one day http://fanettedesign.fr/WordPress/
Taustapaperi - JessicaSpraguen Hybridikortti kurssilta. 
Valkoinen kukka Ninie Designs
Mekkokuva Mel Stampz3 kommenttia:

  1. Vielä ehdit mukaan. Olen tässä itse hiukan kommenttien kanssa myöhässä, mutta yritän nyt paikata tilanteen ennen kuin alan arpomaan ;-D

    VastaaPoista
  2. Ihania kortteja! Varsinkin ensimmäinen on tosi suloinen :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo alin vihreäsävyinen kortti! Oranssia en voi koskaan vastustaa, ja ylimmässä taas on tosi kiva teksti-idea - tätähän voisi joskus käyttää, kun nasevia onnittelutekstejä on välillä niin vaikea keksiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!