2.7.10

Onnea touhukas tyttöni! (P*skis 46)

Pikkuvauvani täytti eilen vuoden. Miten aika voi hujahtaa ohi näin nopeasti. Vastahan hän oli sellainen pieni möyrijä ja nyt kipittää äitiä pakoon tai rappusiin hurjaa vauhtia. Kiipeilee tuoleille ja tutkii maailmaa suurella innolla. Tahtoo olla mukana aina missä muutkin. Ja hän tahtoo! Sai tuossa yksi päivä affektikohtauksen, kun menin laittamaan ulko-oven nenän edestä kiinni. Onneksi olin kuullut niistä jo ennen tapausta, muuten olisi voinut pelottaa. 

Hippunen on aivan ihana touhukas tyttö. Neuvolantätikin tänään sanoi, että rauhallinen tyttö vaikka koko ajan touhuaakin :) Neuvolassa kaikki oli ok. Ei ollut oma neuvolantätimme meillä, mikä oli oikein kivaa. Tämä sijainen oli leppoisampi ja kyseli vaan, jotta syökö neiti meidän mielestä hyvin, no hyvä, ok. Eikä valittanut yöimetyksistäkään. Pikkuinen oli 82cm ja jotain päälle 12kg. Eli tasaisesti kasvaa omilla käyrillään.

Kortti on tehty hippuselle, kun huomenna on juhlat ja silloin hän saa myös meidän onnittelut. Kortin oikeasta alareunasta on sensuroitu hippusen nimi, siksi kuvio on vähän sekainen. Osallistun tällä kortilla P*skateluhaasteeseen, josta valitsin kuvioleikkuri-ressaus-pilkut bingorivin. Ressaus on nyt varsin hentoista tuota ympyränreunaa vain pehmentämässä, mutta pilkkuja löytyy sitäkin enemmän. Leima on väritetty Promarkereilla, joita minulla tuolloin oli 6: punainen, kullankeltainen, vaalea ja tumma sininen, ruskea ja ihonvärinen. Hyvin noilla saa tehtyä vihreää sekoittamalla sinistä ja keltaista. Ei tietysti sama kuin ihan vihreän käyttäminen, mutta aika hyvä kuitenkin.

Lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille ja kiitoksia kommenteista kaikille, ne lämmittävät mieltä :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis kortti, ihana tuo leimakuva! Hienosti olet värittänyt niillä kuudella Promarkerillasi, ei kuvasta uskoisi että vihreä on "itsetehtyä". :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti. Oikein paljon onnea Hippuselle!

  VastaaPoista
 3. Ihana leimakuva, kaunis kortti!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti. Ihana tuo leimakuva ja se on kauniisti väritetty.

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti - jopa kukkiakin olet osannut käyttää ;) Mun mielestä Promarkereilla saa melkein kauneimmat sävyt itse yhdistelemällä, sunkin vihreä näyttää tosi hyvältä.
  Ja mummista: ei ollut sama, se mummi on ohittanut kuudenkympin jo jokin aika sitten - nuorekkaita ovat kumpikin :)

  VastaaPoista
 6. no ei kyllä uskoisi, että on vaan kuutta eri ProMarkeria tässä, aivan upea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!