9.6.10

Bataattipiirakka ja leikkiruokaa


Pikkuneitimme löytyi eilen seisomasta lastentuolilta. Siihen hän oli kiivennyt sinä hetkenä, kun käännyin rasvaamaan neidin asfaltti-ihottumaa. Kova kiire on ylöspäin. Jos joku jättää portina auki, niin hurjalla kiireellä yrittää pieni ehtiä portaisiin. Hyvin hän niitä kyllä kiipeääkin, noin puoliväliin saakka, sitten loppuu kiinnostus.

Neiti sai synttäreillä muistikirjan ja eilen sitten kirjoitteli kirjeitä kavereille oikein urakalla. Repäisi sivun irti kirjoitti siihen nimmarinsa ja otti seuraavan. Kun yli puolet kirjasta oli tyhjennetty totesi äiti ikävän realistisena, että nyt alkaisi riittämään, sinulla ei ole noin montaa kaveria. "Joillekin on kaksi kirjettä" totesi neiti hetkeäkään miettimättä. Selitysten keksimistaito on näemmä periytyvää.

Noille samoille synttäreille veimme lahjaksi herkkuja. Mansikoita ja karjalanpiirakoita juustolla ja tomaatilla.


Ovat kuulemma olleet suosittuja unikavereita :)


Toivottavasti ovat tuoneet herkullisia unia!Ja se synttäreillä paljon kyselty bataattipiirakan resepti löytyy nyt vihdoin täältä ruokablogistani, joka onkin ollut liian kauan hiljainen.

Aurinkoista päivää sinulle!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi9/6/10 22:14

  Ihania pehmeitä herkkuja :)! Ja tuttua on tuo pienten hurjapäiden kiipeilyinnostus :)! Aikanaan, kun meillä pikkuneiti alkoi kiipeillä, yllätin hänet keittiön pöydältä piirtelemästä isoveljien kynillä. Se kyllä todella herätti kerrasta tajuamaan, että oli aika ruveta pitämään neitiä entistä tarkemmin silmällä ;).

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, mitä ruokia. Toi karjalanpiirakka on ihan huippu :) Mun täytyis hankkia tuollaisia, niin ei housunvyötärö kiristäisi ;)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihania ´ruokia´, kiitos kun liityit lukijakseni!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!