27.5.10

Kesäistä

Tai ainakin suomalaista kesää, vähälumista jne ;) Tervetuloa mukaan uusille lukijoille!

Teimme neidin kanssa kotimatkalla kirjastosta voikukkaseppeleen. Hieno tuli ja tuli myös kantapään kautta opittua, että voikukat ja pujo ovat sukulaiskasveja. Hieraisin käsilläni silmiäni, jotka turposivat aika nätisti. Tästedes sanon myös ei kiitos kamomillateelle kesäaikaan, samasta syystä. Jännitystä ilmassa on myös neidin allergioiden suhteen, mutta siitä lisää joskus myöhemmin.


Kävimme ensimmäistä kertaa Myyrmäkihallin kirpparilla, josta löytyi yhtä ja toista. 2€ maksoi säkki tällaisia palikoita. Niistä saa kirjoitettua lauseita ja laskettuakin, mutta paras oli minusta tuo maatila eläimineen. Talo, emäntä ja isäntäkin löytyy.


Helteet yllättivät meidät ja neiti tarvitsi pikaisesti uudet housut ulkoiluun, joten tällaiset koeversiot surautin. Kaava on ihan oma ja jo melkein istuva neidille. Hänellä kun normihousut lököttää.


Alla liehuu tuo neidin synttärilahjaksi saama sudokuhame (Ottobre). Helmaa riittää, sillä helmafrillaa rypyttelin paikalleen 4,4 metriä. Onneksi tuli valmiiksi vihdoin, koska kauaa se ei enää mahdu. Kankaat ovat retroja kangasnäytetilkkuja ja alimmassa rivissä on myös tuoreempia lakanoita. Ja sanotaanko, että sudoku riittää minulle hetkeksi :)

3 kommenttia:

 1. Kivoja palikoita, iihanat housut ja suloinen hame! Voikukat on periaatteessa ihan kivoja, mutta kun niitä on taas repinyt jätesäkillisen pihasta ne ei nyt niin ihanilta tunnu. Paitsi silloin kun pieni käsi itsekerätyn voikukkakimpun ojentaa, kimppu näyttää upealta, hassua!

  VastaaPoista
 2. Minun on tehnyt pitkään mieli ommella tuollainen hame, mutta tuo sudoku-kommentti jäi mieleen. Pelkään pahoin, että tiedän mitä se tarkoittaa :D Joskus kuitenkin sitten... :)

  VastaaPoista
 3. Totta onnekas tuo, että kun pikkuinen ojentaa kimpun varustettuna kommentilla "äiti olet ollut niin kiltti, tässä sinulle lahjaksi kukkia, olet paras", niin eihän sitä tohdi kukaan kieltäytyä. Sitten vaan niiskuttaa liikutuksesta osin.

  xing - tuo mekon sommittelu oli ihan oma operaationsa ja rypytyksien sovittamisia joka kappaleen kohdalla... Mutta onhan se ihana. Eikä noista tilkuista isompiin paloihin olisi riittänytkään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!