17.5.10

4-vee


Meidän pieni prinsessamme täytti neljä vuotta tänään. Onnittelut! Eilen juhlimme synttäreitä sukulaisten ja ystävien kanssa. Kiitos kaikille ihanista juhlista! Sää oli mitä ihanin helle ja äitini hyöri keittiössä tarjoillen herkkuja. Suuri kiitos vielä äiti! Neiti sai kauniita kortteja (joista yllä omatekemäni, jo hieman päälle istuttuna), joita ystävät olivat piirtäneet. Yksi hellyttävimmistä oli tämä naapuripojan ensimmäinen kokonainen isoista Hama-helmistä tekemä pelle.


Lahjaksi neiti sai mm. kirjoja, hameen, keijun, Bratzin (tässä kohtaa äiti sensuroi mielipiteitään rankasti), meikkilaukun, muffinssitunikan, Peppi Pitkätossu -dvd:n, prinsessa lehden, Wii-pelin, Olipa kerran löytöretket yms. Kaikki neidille kovin tärkeitä.


Vaari toi neidille tällaisen soittorasian. Se soi kauniisti Joutsenlampea kun linnaa kääntää.

Pikku nappulaisemme oli innoissaan, kun oli paljon ihmisiä paikalla. Hän innostui jopa sen verran, että kiinnostui kävelemisestä ja tepasteli yksinään useampaan otteeseen. Täti talutti vielä lisäksi, joten harjoitusta tuli :) Päällä ollut mekko varmaan hankaloitti konttausta, joten kannusti kävelyyn ;) Illalla hän sitten jo käveli huoneen poikki itsekseen ja tänään useamman kerran.

Neiti nukkui hieman levottomasti yöllä. Heräsi keskellä yötä valittamaan, että möykkygepardi häiritsee ja tönii häntä.

Olemme kokeilleet neidille jo viikon juustoa. Viikon postimerkin kokoista palaa ja nyt menossa tuplakoko. Vielä ei ole suuremmin ollut oiretta. Mitä nyt juhlien jälkeistä valitusta, mutta sen nyt voi olettaa johtuvan kahdesta lautasellisesta kakkua ja ties kuinka monesta keksistä.

1 kommentti:

  1. Voi, että aika lentää. Vastahan neiti oli pieni taapero. Onnea paljon isolle tytölle <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!