12.3.10

Suunnitelmia ja inspiraatiota

Pääni pursuilee ideoita, toiveita ja suunnitelmia. Toteutus on se uupuva juttu, kuten taitaa olla niin monella meistä. Aikaa ei vain vuorokausissa riitä tarpeeksi.

Suunnitelmani on tehdä lista kaikesta mikä on kesken ja pikku hiljaa saada tehtyä siltä listalta hommia pois. Toinen lista on kiireellisille tehtäville ja kolmas niille muuten vaan mukaville. Jos osaan lisään noille ihan oman sivun.

Inspiraatiota blogimailmassa riittää. Lisäsin reunaan listan blogeista, joita seuraan. Sieltä löytyy inspiraatiota kun vain kurkistaa. Uskomattomia tuotoksia niin taidollisesti kuin ajallisesti.

Olen yrittänyt tällä viikolla saada tehtyä pikkuiitalle pipoa. Hänen päänmuotonsa kun on sellainen, no, ei ainakaan takaraivosta lättänä. Ja kypärämyssyt nousee takaa ylös ja valuu silmille. Hatut ovat väärän mallisia ja hölpöttävät tai jättävät ohimot paljaaksi. Löysin hatun kaavan, jo aikoja sitten, täältä. (Alasivun linkeistä White Melton Hat.) SouleMama oli tehnyt vastaavan hatun pojalle. Koeversioni meni aika mönkään, sillä käyttämäni vanu oli aivan liian paksua ja liian suureksi arvioidusta hatusta tuli liian pieni. Palaan asiaan, kun olen saanut oikeat mittasuhteet kuntoon. Hatun malli sinänsä vaikuttaa loistavalta. Suunnitelmissa on lisätä hieman pitsiä ja rimpsua :) Tuon kirjan sivuilla on myös housujen kaava, jota ajattelin kokeilla. Pants with Leg Warmers. Vaikuttaa kirjalta, joka olisi kyllä aika kiva ihan omassa kirjahyllyssäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!