28.2.10

kilpailutyö

Parantelen tätä nyt vähän, kun alkuperäinen kuva oli vähän karu, jos tämäkään nyt ei ammattimaisuudellaan loista ;)

Kyseessä on Inspiroidu-blogin Helmikuun kisasta. Ja tässä työni, eli vauvan puuhamatto tai kurkistusluukkupeli. Kuvat ovat itseotettuja, taustoja myöten. Työ koostuu neljästä A4 kokoisesta laminoidusta arkista, joihin on tehty kurkistusluukkuja lisäämällä kuvien väliin toiset laminointitaskun palaset. Valmiiksi laminoidusta työstä luukun kohdat on sitten leikattu auki. Lisäksi mukana on viisi tarralla kiinni olevaa muotoa ja runo. Arkit on kiinnitetty tarroilla taustaan, jonka mummi ompeli vanhasta lakanasta ja pyyhkeestä. Ei sitten luista lattialla niin helposti.


Huomenna täytyy testata, mitä mieltä pikkuneiti on uudesta lelustaan.


Koeversiosta hän ainakin oli innoissaan.


Kiitos miehelle ja äidilleni avusta :) Aika on ollut kortilla sairaiden lasten kanssa, joten ilman apua tämä ei olisi valmistunut ajoissa.


7 kommenttia:

 1. Oi wautsi mikä mahtava idea! Tää on ihan tosi hieno!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! *punastuu* Pikkuinenkin on pitänyt lelustaan, vaikka pystyyn pyrkiminen onkin se ykkösjuttu nyt.

  VastaaPoista
 3. Heps, heti täytyy kysäistä että mikä kumman koira tuossa oikean alakulman kuvassa kurkistaa? On vain niin kovin tutunnäköinen rotu, ettei vain olisi espanjalaista alkuperää?

  VastaaPoista
 4. Se oli ihan aito seropi. Norjanhirvikoiraa ja jotain sellaista. Näytti vanhalta lankamopilta ;) Kuoli syksyllä vanhana rouvana.

  VastaaPoista
 5. No hui, miten erehdyttävästi oli katalonianpaimenkoiran näköä :) Meillä on noita muutama, ja on sen verran harvinaista rotua että ihan jo yllätyin että onko jollain muullakin samanmoinen!

  VastaaPoista
 6. No, itse asiassa kun mainitset, niin joku muukin on tainnut kysellä joskus samaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!