24.9.09

Prinsessa balleriina

Neitosemme kasvavat kumpikin niin nopeasti. Syksyyn ja talveen varautuminen vaatteiden osalta on ollut ja on yhä työn alla. Pikkuneidille sain tehtyä 70cm puolipotkarit, joista tuli mielestäni aika hauskat. Värit ovat paremmat alakuvassa.Tässä kuva vielä jalkateristä.Neitiä on ollut hieman haastavaa saada syömään (terveellisesti) viime aikoina, joten olen kokeillut kaikenlaista. Vai eikö teillä syödä poroja ja varpaita lounaalla? :)


Eurokankaassa neiti ihastui organzaan, joten tein hänelle siitä prinsessahameen. Hameen alla on tällainen tutu tyllistä. Tehty ihan ilman ompelua.


Ompelin hameen ihan yksinkertaisesti. Kangasta oli varmaan n. 1,5m. Ompelin leikatut päät yhteen. Sitten taitoin hulpiot vastakkain ja ompelin n. 5cm helmasta yhteen suoralla. Toisen suoran ompeleen ompelin n. 2cm hulpioon päin edellisestä ja jätin parin sentin aukon, josta pujottaa kuminauha. Koska hame oli varsin pitkä tein siihen "ruusuja", eli ryttäsin kangasta nipuksi ja ompelin juuresta suoralla yhteen. Ja tässä on tulos :)


On kelvannut ainakin meidän neidille ;) Koska Anniina balleriinalla on tuollainen nauha, jota viuhutella, piti neidinkin saada samanlainen. Ja voi kuinka hän on tanssinut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!