21.4.09

Juustoa ja vaippa

Tänä aamuna Onni hieman yllättäen kysyi neitiltä haluaako hän maistaa juustoa. Neiti rupesi itkemään järkytyksestä. Eihän hän saa syödä juustoa, se on aikuisten ruoka.
Suunniteltiin sitten myöhemmin neidin kanssa, että jos hän haluaa, niin lounaalla saa maistaa vähän juustoa. No, neiti oli sitä mieltä että hän ei siitä tykkää, mutta maistoi kuitenkin ja tykkäsi kovasti. Onkin sitten hinkunut lisää useamman kerran, mutta huomenna vasta. En ole oikein varma tuliko siitä mitään oiretta vai ei. Ainakaan mitään silmiin pistävää ei tullut. Hänellä kun posket ja käsivarret ovat aivan nypyllä muutenkin. Huomenna sitten uusi yritys.

Tein Nöttösen 110% tulostetulla kaavalla tällaisen vaipan. Vastaa varmaan S-kokoa. Ulkopuoli on vanha froteepyyhe samoin kiinteät imut sisällä 3 tai 4 krs tuota froteeta. Sisäpinta on luomuvelouria ja läppä on 3 krs bambucollegea. Aika mukavan oloinen vaippa tuli, saa nähdä miten tuo frotee kestää käyttöä.Tässä vielä sisäpinnasta ja läpästä kuva. Luomuvelour on ihanan pehmoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!