24.4.09

Fuzzi ja villiksiä

Minulta on unohtunut muutama vaippa lisätä tänne :0 Olen aika ihmeissäni.

Sannan Tsi-Fuzzin S-koon kaavalla tein tällaisen Br-pul-coolmax taskuvaipan. Ja huomasin muuten vaippoja vertaillessani, että se meidän pikku S-Fuzzi Buns on oikeasti kokoa pienempi, siis ei ihme, että jäi pieneksi neidille jo 3vk iässä. Nämä uuden malliset Fuzzithan ovat sitten vielä kokoa suurempia vanhan mallisiin verrattuna, joten nyt kun vertaa noita kahta S-kokoa, niin kokoero on varsin huomattava :D


Yhdistyksen ohjeella on tullut tehtyä taas parit villikset. Kuvat ovat harmittavan haaleita, värit ovat oikeasti paljon helakammat. Kaikki nämä villikset ovat tehty Malabrigo-merinovillalangasta. Aivan ihanan pehmeää ja ja suloista! Alla pitkälahkeiset (Buscando Azul -väri?). Yritin hieman muokata haarusta, mutta siitä ei tullut ihan hyvä. Alkuperäinen oli parempi.


Näissä on tuollaista puolihelmineuletta tai miksi sitä nyt kutsutaankaan. Joka toinen kerros oikein ja joka toisella vaihdellen yksi nurin yksi oikein. Langasta tuli hauskat raidat ihan itsestään. Nämä on oikeasti sellaiset mansikan punaisen kirjavat, mutta olen tosi huono kuvaamaan.


Tiitiä-ohjeella tein tällaiset villikset. Ne ovat oikeasti lämpöisemmän väriset. Ohje oli mukava, ei yksinkertainen, koska vaatii keskittymistä, mutta varsin toimivalta vaikuttava.


Niin ja loppuun vielä mainostus Kaapelitehtaan viikonlopusta. Kaksipäiväiset hulinat ja Kierrätystehdas tänä viikonloppuna kaapelilla.

1 kommentti:

  1. No munkin mielestä ne fuzzit on eri kokoisia vaikka jostain luin, että koot ei ole muuttunu. Pöh!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!