16.3.09

Söpöilylupa ja arvonta!

Neiti oli sitä mieltä, että koska kaverini sai pojan on meille tultava tyttö. Ovathan mahdollisuudet rajalliset. Kyllä isosisko tietää :) Tässä kuvia suloisesta pikkutyttösestä.

Yllä otsakuva ja kyynärpää.


Tässä yllä mutruhuulikuva ja taas kyynärpää.


Kasvokuva :)


Ja tässä kuva, joka kaipaa ehkä hieman enemmän selittämistä. Edessä alhaalla näkyy pikkuisen vasen jalka, jonka yllä vasen käsi pitää kiinni oikeasta nilkasta ja oikea käsi oikean jalan varpaista. Nenän kohdalla näkyy napanuora. Tämä kuva selittää hyvin sitä, miksi pikkuinen, joka on raivotarjonnassa eli pää alaspäin, tuntuu potkivan samaan aikaan ylhäällä ja alhaalla.

Kävimme siis Felicitas-klinikalla 4D-ultrassa. Saimme kotiinviemisiksi vielä dvd:n, joten neiti pääsi halailemaan telkkaria :) Oli varsin asiantunteva lääkäri ja oli mukava kuulla, että kaiken pitäisi olla n.90% todennäköisyydellä kunnossa.

Arvonta

Pienen tulokkaan kunniaksi järjestämme arvonnan. Jätä kommentti lootaan ja olet mukana Viking Linen Tukholmanristeilyn arvonnassa. Arvonta suoritetaan 25.3.2009 johonkin aikaan päivästä ja onnettarena toimii Neiti :) (Ja muutkin saa osallistua kuin Sanna ;) ) Lahjakortti postitetaan voittajalle ihan Kustin toimesta.

Alla kuva lahjakortista ja sen voimassaolosta ym.

5 kommenttia:

 1. moi!
  Kävin katselemassa kuvia suloisesta pienokaisesta, oli mielenkiintoista nähdä kun itsekin olen lähes samoilla viikoilla :)
  T: Annemari (anskumari ;) )

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni! Mahtavia nuo 4d-kuvat.
  Mutta ohita minut arvonnassa, itselläkin on vastaava lahkakortti käyttämättömänä. ;)

  T. Peppilotta ysviltä

  VastaaPoista
 3. voih...vauvelit on niin ihania :)
  iloista kevättä teille!
  arvonnassa mukana ;)

  VastaaPoista
 4. No toki mä voin osallistua tähänkin arvontaan =) Vaaleanpunaiset onnittelut tätäkin kautta <3

  VastaaPoista
 5. Voih, miten ihania kuvia tulokkaasta! Silloin tällöin olen käynyt blogiasi lukemassa, esikoisemme ovat kovin samanikäiset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!