23.3.09

Muutama vaippa

Olen kokeillut hieman uusia nettikaavoja. Tässä alla Not So Flat Wrapin infant koossa tehty bambuhamppucollegeX2 versio. Ei mitään tietoa käyttömukavuudesta, mutta pötköimun tarvitsee sisäänsä vielä. Ja kuoren tietty. (muoks. ei kyllä paras maitokakkavaiheessa. Testasin pienen päälle ja jalantieto ovat löysät jos ei ole hurjat reidet, tai varmaan silloinkin.)


Alla ihan täysin kierrätysmateriaaleista tehty näpsykiinnitteinen läppäsisävaippa Annie Tuttlen kaavalla. Sisäpinta on vanha teepaita ja ulkopinta ja imut lyhytnukkaista froteepyyhettä.
Tighty Whitey Hipstersejä oli pakko kokeilla myös. Tässä 80% tulostus eli s-koko.
Sisällä bambujoustofroteeta ja ulkona trikoota, välikerros bambuhamppucollegea. Imut bambuhamppucollegea X2. Ajattelin tähän vielä lisätä läpän.


Tässä xxs-kokoinen vaippa, jonka suurensin tulostamalla, mutta en tiedä oikein kuinka paljon, kun siitä on jo kovasti aikaa. N.s-m-kokoinen tämä kai on. Ulkopinta on velouria, sisällä bambujoustofroteeta ja imuina 4krs bambuhamppua. Tähänkin pitäisi vielä tehdä se läppä.


S-kokoiset villikset malabricosta on tulossa, kun vain keksin oikean silmukkamäärän. Yhdet pitkälahkeiset tein jo, niistä kuva myöhemmin. Uskomatonta minkä eron 4 silmukkaa voi tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!