25.3.09

Arvonnan tulos ja vaippa

Tuli testattua tässä hieman suurennettua Nöttönen-kaavaa. Ulko puoli BrPulia ja sisäpuoli bambujoustofroteeta. Kupparit on neppisäätöiset. Ajattelin, että ihan pienellä ne eivät vielä ehkä painaisi, kun ei istu. Katsotaan. Surautin vielä imuksi kevyen 2 krs bambufleece-taiton.

Tässä vielä kuva tuosta neppisäätösysteemistä. Ei se oikein näy, harmi.


Ja sitten lahjakorttiarvonnan pariin. Arvoimme neidin kanssa juuri neljän osallistujan kesken tuon toissa postauksessa mainitun risteilylahjakortin ja se lähtee, kuten kuvasta näkyy, Annemarille, Onnittelut!


Neiti on kovin innostunut lukemisesta ja kirjoittamisesta. Haluaisi oppia kirjaimet, mutta olen hänelle opettanut lähinnä muotoja, ympyrä, neliö... Toissapäivänä näytin sitten hänelle suoran viivan eli I ja sitten vielä E ja kerroin, että jos ne kirjoittaa peräkkäin, niin siinä lukee EI. Hän yritti eetä kirjoittaa kun tein hänelle pisteet valmiiksi, mutta ei siitä tullut oikein mitään.

Tänään hän sitten piirteli kaikessa rauhassa ja sanoi yhtäkkiä "Tässä lukee EI". No, siinä luki IE, mutta ihan oikein oli osannut kirjoittaa. Pari ylimääräistä poikki viivaa E:ssä mutta muuten ihan kohdalleen.

Nimiä ja tekstejä katsellessaan ja sanoja mutustellessaan miettii hän kovasti millä kirjaimella ne alkaa. Esimerkiksi äiti alkaa Ä-kirjaimella ja Pingu alkaa ping-kirjaimella.

Muoks. voi rähmä miten voi olla hankalaa saada kuvista sopivan kokoisia. Nyt täytyy mennä parantelen myöhemmin. Toimiikohan nyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!