17.12.08

Mitä ananaspala sanoi toiselle?

"Minä menen nyt suuhun!" (Miten niin neiti muka leikkii ruualla?)

Muumien numerokirjassa on joku loru, jossa kerrotaan rosvoista ja poliiseista. Neiti ei tietysti tiedä mitä ne rosvot on, joten siitä tuli hänen suussaan rasvapoliisi.

Neiti yksi päivä kysyi minulta ruokapöydässä seuraavaa:

"Onko lukeminen vaikeaa?"
no, ei se ole sitten kun sen osaa, mutta sitä pitää ensin harjoitella paljon.
"Minä haluan osata"
(Jos nyt et kuitenkaan muutamaan vuoteen oppisi jooko...)

Neiti toistelee paljon kirjojen lauseita ulkoa. Kerran jotain toisteltuaan totesi: Minä olen kertomatyttö.

"En koske niihin palokynttilöihin. Aikuiset vaan pystyy niitä paistamaan." Totesi neiti itsenäisyyspäivän kynttilästä.Osaisikohan joku kertoa mitä nämä ovat ja mitä niistä voisi tehdä? Tällaiset (paitsi tikut :) ) tulivat tänään joulukalenterista. Hurjan söpöjä ovat. Nuo pienet lapaset näyttäisivät varmaan kivoilta nappeina. Johonkin näitä ehkä voisi laittaa joulukorsteiksi, siis ommella tai liimata. Minulla on vaan aivot nyt niin tahmassa, että en keksi. Joka keksii, niin kertokoon! Kommentoineiden kesken arvotaan tammikuussa jotain kivaa, askarteluun, ompeluun tai neulontaan liittyen :)

1 kommentti:

  1. Kävisköhän mulla onni taas arvonnassa =) Meillä on tuon tapaisia koristeita (viini)pullonsuojakuusessa.. Siis kaksi kuusen muotoista palaa ommeltu reunoista yhteen, alareuna auki. Niin, että sen saa pullon päälle hupuksi. Sitten vaan koristelemaan oman maun mukaan.
    Ihanaa joulua teidän perheelle ja suloiselle kertomatytölle <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!