9.11.08

Nuket keskustelevat

Olimme neidin kanssa kaupassa yksi päivä kahdestaan ja kävimme vessassa. Sieltä tullessamme lähti neiti juoksemaan ohjuksena käytävää ja kääntyi toiselle käytävälle. Seurailin perästä viereistä käytävää ja ajattelin, että kyllä se kohta hätkähtää kun huomaa äidin kadonneen.

Neiti juoksi naistenvaateosastolle, näki siellä tädin ja meni kysymään reippaasti ja iloisesti "Täti. Täti, tiedätkö missä äiti on?" Täti vastasi, ettei tiedä. Siinä vaiheessa neiti näki minut ja hymyili "Tuollahan äiti on."

Tässä vaiheessa äiti repesi nauramaan aika pahasti, olihan tuo opetusyritys vesittynyt jo aika pahasti. Täytyy myöntää, etten aiemmin ole nähnyt 2,5v lapsen toimivan noin järkevästi.

Jälkeenpäin neiti vaan selitti, että jos hän karkaa niin äiti aina tulee hakemaan. Huoh, toivotaan.


Neiti on oppinut keskustelemaan itse nukkejen kanssa, niin ettei äitiä tarvita aina yhdeksi osapuoleksi keskusteluun. Nuket voivat jopa keskustella keskenään ja tehdä suunnitelmia. Muutenkin hän leikkii paljon enemmän mielikuvituksellisia leikkejä lelujensa kanssa.


Olin saumurikurssilla viikonloppuna. Oli ihan hyödyllinen kurssi, vaikka välttämättä nyt mitään ihan mullistavaa siellä oppinutkaan. Sain kuitenkin koottua näytetilkkukansion, jossa on säätöjä merkitty ylös, niin ei tarvitse aina aloittaa alusta. Parin viikon päästä on jatkokurssi, siellä on varmaan sitten vähän enemmän uutta asiaa.


Puhelimessa on kuvia ompelujutuista, täytyy saada ne tässä joku päivä ulos sieltä. Nyt vaan on niin kuumeinen ja flunssainen olo, että taidan lähteä lepäämään. Ruusunmarjatee maistuu itse asiassa aika hyvältä, vaikka en kuumista juomista juuri muuten välitäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!