21.8.08

Äidit vaihtoon

Neiti on oppinut, että on äitejä muitakin. Tuolla tytöllä on tuo äiti ja tuolla pojalla tuo. Toisin kuin yleensä ajatellaan hänen käsitys äitiydestä ei ole niin kovin pysyvä.

Tuttavaperhe oli kylässä ja neiti oli koko ajan hakemasta huomiota perheen äidiltä. Halusi syliin ja vaati katsomaan kaikkea mitä hän tekee.

Jälkeenpäin hän on nyt ilmoittanut, että tuo äiti on hänen äitinsä ja minä olen heidän perheen pojan äiti. Ilmeisesti on kivempi, kun vieraat ei komentele ;)

Palapelit ovat täällä hetkellä neidille intohimo. Hänellä on laatikollinen 4 palan palapelejä. Yhteensä niitä on siellä 12. Hän tekee ne kaikki hetkessä.

Tässä muutama kuva ompeluksista, joita olen tehnyt tässä kesän aikana, on niitä enemmänkin, mutta kamera on epäkunnossa, kun joku uudelleensijoitti sen laturin muutossa...

Tampereella tein tällaisen kierrätysmatskuista. Jäi sinne, heidän käyttöön.


Tällaisen pussukan tein puhelimelle (ja monta muuta) Huomaa neidin taidekuvitus! :)


Tällaiset tossut sai kaverin lapsi ja neidillä on eriväriset mutta muuten samanlaiset. (Ja tulihan niitä tehtyä yksi jos toinenkin koe versio. Palkintotossutkin ovat valmiit ja pääsevät perille viikonloppuna)


Neidille tällaiset hieman isohkot pikkarit. Pitää laitta vyötärölle kumppari, niin toimivat oikein mainiosti. (En edes suurentanut kaavaa yhtään.)


Ja tällaisen tein Suuren käsityölehden (05) kaavalla. S-koossa ja kierrätysmatskuista. No nepit, kumpparit ja merkki on uusia. Ihan esittelykäyttöön tein vain, jotta ei tarvitse kuvitella mitään. Ensi viikonloppuna kun on taas ompelupäivä ja tästä kaavasta ei ole esimerkkiä yhdistyksen esittelykappaleissa.


Työhuone on ihana. Pitäisi vähän taas järjestellä sitä. Mutta on niin ihanaa kun on oma paikka missä voi ommella :) Nyt tehtävänä on mahduttaa kankaani laatikoihin ja hyllyyn johon mahtuu 15 kpl 35 litran laatikoita. *punastuu hieman*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!