9.7.08

Väliaikatietoja

Muutto on tapahtunut noin käytännössä, mutta laatikoiden ja kaappien puutteessa on olomme yhä varsin sekaisa. Kyllä se tästä.

Neiti on niiiin onnellinen kotimme portaista ja suree jo etukäteen tulevia porrasportteja. Joo onhan hän iso, mutta niin kiinnostunut portaista ja innostunut leikkimään siellä ja tulemaan päälleen alas, että portit on laitettava.

Veikkaus on yhä voimassa! Uskokaa tai älkää, joten kommettia lootaan vaan. Voittaja saa tämän tyyppiset hienot tossut valitsemassaan koossa ja kuosissa ;)

Neiti on kasvanut niin hurjasti, että pitää ehtiä kirjoitella hänestä ihan oma tekstinsä :) Sanotaanko nyt kuitenkin sen verran, että hän osaa kysyä muilta "Mikä sinun nimi on?" (Huomaa hienosti suhiseva s :)

Olemme varsin onnellisia uudesta kodistamme ja nuo ikkunaa kehystävät (naapurin) villiviinit ovat varsin ihanat. Parvekkeellakin on ihanan luonnonläheinen fiilis :) Äänet täälläpäin ovat varsin erilaisia kuin aiemmassa kodissamme. Toisin sanoen ne kuuluvat, kun ei ole teiden meteliä turruttamassa korvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!