29.3.08

Yöpaidasta uutta ja harkkarit

Tein Elsa-Maijan kaavalla neidille PUL-kuivaliinaneulospintaisen taskun. Se näyttää ihan hurjan leveältä haaroista ja kyljistä verrattuna swaddletyyppisiin vaippoihimme, mutta tosi kivasti istui neitosen päälle. Eikä päällä enää nyt niin suurelta näyttänyt, korkealta kyllä. Mutta eipä sekään paha :) Tässä pääsi nalle malliksi.


Tein vaippaan vielä vaippaflanellista taittoimun, kaksinkertaisen.Tästä lahjaksi saadusta yöpaidasta tuli pitkähihainen t-paita. Helma on vielä kääntämättä, päivittelen kuvia tänne kun sen saan tehtyä. En oikein osaa nukku tuollaisissa pitkissä kun ne kietoutuvat jalkoihin. Tästä jäi onneksi helmasta nyt vielä hyvän mittaa kangasta muuhun käyttöön :)


Niin ja parit tällaiset olen tehnyt Neidille WeeWekan Knickersien kaavalla. Pidensin nyt kaavaa noin tuuman haaroista ja tein etureisille hieman enemmän tilaa. Vielä voisi leveyttä lisätä ihan aavistuksen, mutta ei jalansuihin.
Näiden vyötärön vain saumasin, toisissa tein Imsen harkkisten tapaisen vyötärön ja taitoin reunan sisäänpäin ja siihen kujaan kumpparin. (kuva yllä)


Ai niin ja tein tällaiset halkiohousut näillä kaavoilla. Ihan kivat tuli, ei olla vielä käytössä ehditty kokeilla. Puntteja joutuu hieman taittamaan vielä, mutta muuten sopivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!