6.2.08

Villahousut ja huuto

Yövillikset ovat vihdoin valmiit! Tzadaa!


Harmillisesti tuo vihreä ei näytä yhtään oikealta, enkä sitä osaa muokata sellaiseksi. Viitteenä valkoinen kirja vieressä. Siis tuo vihreä on sellainen vähän lämpöisempi limen värinen. Oranssi on kyllä ärhäkkä :)

Siis nämä kesti ja kesti tehdä (koska olen hidas vetelys :) ), vaikka ovat tehty Pirtin 2xhahtuvasta (oranssi) ja 8 puikoilla. Puntit ovat laajat, mutta meitin neitille sopivat ;) Nyt täytyy odotella vaan kuivamista, että päästään kokeilemaan käytössä.

Oli muuten pestessä hauska verrata edellisiä puolitoista vuotta käytössä olleita villiksiä näihin uusiin. Onko vähän peltiset nuo edelliset :O Mutta vielähän ne toimii, joten ei siinä mitään.

Neiti on nyt keksinyt huutamisen. Maanantaina käytiin kaupassa ja neiti huusi kärryssä "anni tanni talleroista" täyteen ääneen painottaen joka sanaa ja taputti päälle lopuksi. Oli sitten ihmisillä vähän naamat virneessä.

Lopuksi vielä kierrätystä. Ostin joku aika sitten kirppikseltä neidille tuollaisen villatakin, josta oli osa soljista mennyt rikki. Poistin ne kaikki ja Onni nepitti siihen uudet nepit ja Tzadaa! Hieno takkihan siitä tuli.


Ja kyllä, meillä syötiin sinä päivänä vohveleita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!